La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | NW

NW torna de vacances i a partir d'aquest dijous, nou número al quiosc

Els subscritors reben a casa gratuïtament un nou volum de la col·lecció de llibres de cuina

18/09/2013 | Per NW Revista de Reus

Portada de la Revista, amb Clara Bastardes.

Portada de la Revista, amb Clara Bastardes.

La Revista NW enceta un nou curs a partir d'aquest dijous, quan la revista es començarà a distribuir pels quioscos i a domicili els subscriptors. En aquest número, ens acostem a la realitat del sector nuclear de casa nostra, aprofitant que la ciutat acull aquest mes la reunió anual de la Societat Nuclear Espanyola.

En aquest número també acostem als lectors la interessant història de la trajectòria vital de la reusenca Clara Bastardes, que treballa per la FAO a l'Àfrica, continent al qual venera, fins al punt que ha estat "adoptada" per una família diola, una ètnia del Senegal.

Un altre dels reportatges que us presentem és per començar a preparar la Festa Major de Misericòrdia: La segona Festa Major de Reus inclou enguany l'engraellat, una classe de mascletada valencia que petarà aquest 19 de setembre.

Els subscritptors rebran a casa aquest mes un altre dels llibres de la col·lecció "El Món a la cuina", el quart de la sèrie, obra de Mariona Quadrada. Val a dir que subscriure's a la revista (ho podeu fer a través de la pàgina web) us dóna dret a gaudir de tota la col·lecció de llibres. NW instal·larà un estand a l'Expro/Reus d'enguany des d'on els interessatspodran formalitzar també la seva subscripció.

 


Notícies relacionades
SOCIETAT | Revista NW
Els subscriptors de la revista rebran una col·lecció de llibres de cuina de Mariona Quadrada

02/05/2013 | Per NW Revista de Reus | comentaris comenta

La Revista NW distribuirà de fiorma gratuïta entre els seus subscriptors, entre els mesos de maig i octubre, cinc llibres de la col·lecció "El món a la cuina", obra de Mariona Quadrada. La iniciativa vol premiar els subscriptors que han confiat en la publicació. Els llibres es rebran al domicili del subscriptor, juntament amb la revista, durant els mesos de maig, juny, juliol, setembre i octubre.