La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Aparador de noves tendències

Aquest cap de setmana torna una nova edició del Reus Fashion Festival a firaReus

La nit del Comerç se celebrarà el proper dissabte a les nou de la nit.

09/09/2013 | Per NW Revista de Reus

Una imatge de la presentació d'aquesta activitat que es farà aquest cap de setmana.

Una imatge de la presentació d'aquesta activitat que es farà aquest cap de setmana.

El Reus Fashion Festival (Rff) obrirà portes a les instal·lacions de firaReus aquest divendres i dissabte, de 17 a 21 h, i diumenge, d’11 a 21 h. Cal destacar en aquest cas que la zona de terrasses, on es realitzaràn festes temàtiques i desfilades, obrirà fins a les dotze de la nit, tant divendres com dissabte. El Rff serà també el marc de la Nit del Comerç i el Turisme que organitza el Patronat de Turisme i Comerç, la Unió de Botiguers de Reus i el Consell Regulador de la DOP Siurana. Es durà a terme el dissabte a les nou del vespre. 


 Segons expliquen els organitzadors, "després de consolidar les bases l’any passat, el Reus Fashion Festival treballa ara per a convertir-se en un referent dins dels esdeveniments de dinamització comercial a tot Catalunya". La regidora de Promoció Econòmica, Alícia Alegret, ha destacat que “el Reus Fashion Festival té una identitat pròpia que el diferencia de la resta de propostes del calendari: no és una fira convencional sinó un espai on interactuar i experimentar. És la mostra que permet trobar a la nostra ciutat, el que és tendència a tot el món. Aquest és l’objectiu amb què treballem i que volem perfeccionar edició rere edició”. El Reus Fashion Festival vol esdevenir "en un gran aparador comercial de la ciutat, per això enguany la Nit del Comerç i el Turisme canvia de dates per coincidir amb aquesta mostra de comerç, creativitat i tendències".

 

El lliurament de premis de la Nit del Comerç i el Turisme es durà a terme a l’Auditori Antoni Gaudí i posteriorment es farà un aperitiu a peu dret a una de les sales del recinte firal. Com a aparador de noves tendències, el Reus Fashion Festival comptarà enguany amb tres festes temàtiques festa eivissenca, Festa 80’s i Festa Dj’s a més de cursos, demostracions i desfilades. L’accés al Reus Fashion Festival es farà a través de les invitacions que reparteixen els mateixos expositors, o bé pagant una entrada de 3€ a les instal·lacions de la mostra.