La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Han presentat un plànol amb les zones més "deixades"

Els socialistes reusencs afirmen que la "ciutat s'està convertint en capital de la brutícia"

Diuen que això provoca també l'existència de "plagues d'animals"

04/09/2013 | Per NW Revista de Reus

Andreu Martín i Gremà López, aquest matí amb el plànol de la "brutícia" que ha fet el PSC.

Andreu Martín i Gremà López, aquest matí amb el plànol de la "brutícia" que ha fet el PSC.

El portaveu del grup municipal socialista, Andreu Martín, ha criticat aquest matí "el fet de que, en aquests moments, a Reus hi ha greus problemes de manteniment dels espais públics, tal i com es pot constatar en la degradació de moltes zones verdes i mobiliari urbà i en la brutícia acumulada en un bon nombre de solars municipals". Pel PSC "és intolerable que un govern que s’autodenomina de gestió, mostri dos anys després, un grau de deixadesa tan gran que hagi provocat nombroses queixes que ens han fet arribar els veïns, així com denúncies públiques, i aquest govern no només no ha donat resposta ni ha posat solució sinó que s’ha excusat dient que no te pressupost”.

Segons els socialistes reusencs, “la ineficàcia i la manca de planificació i control en la prestació del servei que mostren les regidories responsables ha generat una situació deplorable, convertint Reus en capital de la brutícia”. Martín ha presentat un plànol que ha qualificat “de la vergonya on es pot veure una petita mostra de que aquest govern no és capaç de complir amb les obligacions més elementals com és la de mantenir els espais públics nets”. Martín ha dit que la deixadesa afecta a molts llocs de la ciutat “especialment en els que que no passen els turistes i em sembla lamentable que els reusencs estiguin pagant uns impostos altíssims i en canvi, no rebin ni el més elemental dels serveis”. Pels socialistes, com a conseqüència de l’abandonament dels espais públics, solars i zones verdes, existeix el risc de que aquests es converteixin en focus d’infecció i de fet, en diversos indrets de la ciutat ja s’han detectat diferents plagues d’animals.

“És urgent que el govern posi solució a aquesta situació, que faci un pla de mesures urgents, i que gestioni millor els seus recursos perquè s’està fent despesa en qüestions absolutament supèrflues i en canvi, no s’està donant el servei més elemental en una ciutat”, ha exigit Martín.