La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Ara Reus denuncia la manca de poda en molts arbres de la ciutat

Cervera: "Sembla que per CiU i el PP, la ciutat s'acabi al Mercadal o al seu entorn"

"La situació pot provocar problemes d'inseguretat", diu el portaveu d'Ara Reus

03/09/2013 | Per NW Revista de Reus

El portaveu d'Ara Reus, Jordi Cervera, durant la roda de premsa feta a la zona del Passeig de Misericòrdia.

El portaveu d'Ara Reus, Jordi Cervera, durant la roda de premsa feta a la zona del Passeig de Misericòrdia.

El grup municipal d'Ara Reus demanarà en el proper ple municipal a l'equip de govern de CIU i PP, que iniciï urgentment una campanya de poda d'arbres que estan en determinades vies públiques de la ciutat i que "fa més de dos anys que no es toquen" ha manifestat el seu portaveu Jordi Cervera. "Tal com fan les coses, sembla que tant per CiU i PP la ciutat s'acabi al Mercadal i al seu entorn". Segons Ara Reus, "el nostre grup, davant les nombroses queixes que hem rebut de veïnats afectats per aquesta qüestió, ha realitzat una visita per diversos carrers de Reus i la situació, de la majoria de carrers, es caracteritza per la falta de manteniment i una manca total de poda dels arbres existents".

Segons Cervera "aquesta situació, a més de les molèsties pròpies de les voreres, provoca problemes d'inseguretat ciutadana". "Aquesta deixadesa municipal -ha dit Cervera- no només afecta a l'estètica dels carrers de la ciutat, sinó, com han comentat veïnats afectats, moltes vegades serveixen per a què persones no desitjades puguin accedir, per les branques dels arbres, als seus domicilis". Ara Reus denuncia l'estat de diferents carrers com ara Pere Rius i Gatell (barri Fortuny), Av. Barcelona i Av. Saragossa (barri Gaudí), Avinguda de la Salle, zona del Pavelló Olímpic, C/ Ramon J Sender, entre altres.

Segons aquesta formació, les molèsties que ocasiona la falta de poda a la ciutat de Reus es poden concretar en: la proximitat dels arbres a la façana, un metre lliure entre les branques dels arbres i les façanes, voladissos o balcons de les edificacions adjacents, en ocasionar interferències amb vehicles en calçades o senyalització viària, interferències amb lluminàries de la via pública, proximitat a línies elèctriques i molèsties als vianants en el cas de branques baixes

Ara Reus exigeix una ràpida actuació per part de CIU i PP per evitar la mala imatge dels nostres carrers, i sobretot per evitar problemes als ciutadans, que cada dia més evidencien la falta de manteniment i l'abandó de la ciutat.