La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CULTURA | Castells

Els Xiquets de Reus assagen el 3 de 9 a plaça, a Cambrils

La colla torna a fer la tripleta de vuit i demostra un excel·lent estat de forma

02/09/2013 | Per NW Revista de Reus

Cares de satisfacció dels Xiques de Reus després de descarregar el sisè 2 de 8 amb folre consecutiu (Foto: cedida)

Cares de satisfacció dels Xiques de Reus després de descarregar el sisè 2 de 8 amb folre consecutiu (Foto: cedida)

Assaig a plaça, a Cambrils, del 3 de 9 amb folre dels Xiquets de ReusEls Xiquets de Reus afronten aquest setembre el tram clau de la temporada, en què l'objectiu és portar a plaça el 5 de 8 i el 3 de 9 amb folre. Tot i que les dates per intentar-ho encara no estan precisades, està clar que la diada castellera de Misericòrdia i la d'octubre al Mercadal estan anotades amb lletres ben grans a l'agenda dels castellers reusencs. L'objectiu està tant assumit per la colla, que ahir, a Cambrils, un cop acabada l'actuació, van assajar davant del públic el castell de 9. Van muntar el folre i el tronc del castell fins als quints. Un assaig amb camisa que venia a ser una declaració pública, si és que calia, sobre les intencions immediates de la colla.

Aquest assaig es va fer després d'una altra actuació meritòria de la colla, que repetia, per quart cop aquesta temporada, la tripleta que formen el 3 de 8, el 4 de 8 i el 2 de 8 amb folre. Aquest castell era el sisè consecutiu que descarrega la colla, una fita que mai abans havia aconseguit.

La colla actuava a Cambrils en un dels actes de la festa major de la Mare de Déu del Camí, i al costat dels Xiquets del Serrallo. La pròxima actuació serà a les Borges del Camp, aquest diumenge, al costat de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona.