La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Transport

Canvis en els horaris dels autobusos urbans

Les modiificacions es posaran en marxa el dia 9 de setembre

28/08/2013 | Per NW Revista de Reus

Un dels autobusos de Reus Transports (Foto:Arxiu)

Un dels autobusos de Reus Transports (Foto:Arxiu)

L'empresa municipal Reus Transports ha introduit alguns canvis en els horaris de diverses línies del transport urbà de la ciutat, que es materaialitzaran amb l'inici del curs escolar. Justament, alguns dels canvis d'horaris obeeixen a peticions de la comunitat educativa d'algunes escoles, que reclamaven una major adaptació del sistema de transport urbà als horaris lectius.

Els canvis es posaran en marxa a partir del 9 de setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar. Els canvis introduïts a les diferents línies són els següents:

· L11 (Barri Montserrat): allarga el servei a les tardes, fins a pocs minuts abans de les 19h.

· L32 (Cementiri): es modifica algun horari a petició de la comunitat educativa de l'Escola La Vitxeta per aconseguir una millor adaptació als horaris del centre escolar.

· L50 (Aeroport): s'incorporen noves parades i es modifiquen els horaris durant els dies feines per satisfer la petició de la comunitat educativa de l'Escola Isabel Besora.

· L20 (Immaculada-Hospital): Es retarda cinc minuts l'hora de l'última expedició que surt de l'Hospital –els dies feiners i els dissabtes– per atendre la demanda dels treballadors del centre.

 · L60 (Hospital): Igual que en la Línia 20, en aquest cas només els dissabtes, s'adapta la darrera sortida del bus de l'Hospital a petició dels treballadors.

Altres canvis introduïts afecten al transbord en una mateixa línia per als viatgers que utilitzen abodaments i la reordenació de parades, de manera que queda més clar el sentit de la marxa dels autobusos.

L'any passat, els autobusos urbans de Reus van superar els 2,3 milions d'usuaris. Enguany, fins al juny, la xifra era d,1,14 milions de passatgers.

A l'enllaç de sota podreu baixar-vos la guia completa de Reus Transport, amb el detall del recorregut de les diferents línies i els horaris, entre altres informacions.