La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Fires

Una dotzena d'empreses de Reus a la Firagost de Valls

La fira està oberta dimarts i dimecres i es tanca amb una actuació castellera.

06/08/2013 | Per NW Revista de Reus

Imatge d'arxiu de la Firagost (Foto: José Carlos León)

Imatge d'arxiu de la Firagost (Foto: José Carlos León)

La Firagost, amb el títol de Fira-Exposició del Camp Català, compta enguany amb una dotzena d'empreses de Reus com a expositores, entre les que destaquen les que es dediquen a la comercialització de maquinària agrícola. La fira vallenca, que forma part del calendari firal estiuenc al mig de la fira de Sant Jaume de Reus cele brada dies enrere i la Fira de l'avellana de Riudoms (que s'ha de celebrar aquest divendres i fins diumenge), està oberta dimarts i dimecres, dies 6 i 7 d'agost.

El certamen ocupa una gran part del nucli urbà de Valls. S'hi poden veure mostres de fruites, vins, plantes, jardineria i altres productes agrícoles; maquinària agrícola, cavalls, alimentació artesanal, ceràmica i terrissa, vehicles i una mostra de cerveses artesanes. en el programa d'activitats s'hi inclou un concurs de beure en porró, el concurs equí d'arrossegament, la tradicional cura de portadors de sacs d'avellanes, i una gimcana de gossos, entre d'altres. La fira, com no podia ser d'altra manera a Valls, es tancarà amb l'actuació castellera de les dues colles de Valls que és cita imprescindible per als seguidors del món casteller i per a la que s'han anunciat castells dels grossos.

La Fira serà inaugurada oficialment pel Conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig. Al marge de l'exposició i els actes populars, està prevista la celebració de diverses xerrades sobre els efectes del canvi climàtic en l'agricultura.

Podeu trobar tota la informació de la Firagost en aquest enllaç.