La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Cas de les presumptes factures irregulars d'INNOVA

Després de la declaració de Prat, Ara Reus demana que s'imputi l'exalcalde Pérez pel cas de les factures d'INNOVA

Aquesta formació política no descarta ampliar la petició de nous imputats

01/08/2013 | Per NW Revista de Reus

L'exalcalde Lluís Miquel Pérez, a la sortida de la seva declaració pel tema Shirota, el mes de maig passat.

L'exalcalde Lluís Miquel Pérez, a la sortida de la seva declaració pel tema Shirota, el mes de maig passat.

Tres dies després de les declaracions efectuades per Josep Prat i Carles Manté per la denúncia interposada per Ara Reus alsl jutjats nº3 d’Instrucció pel tema del cobrament de les presumptes factures irregulars, el grup municipal Ara Reus ha sol·licitat ampliar les diligències.

Segons explica Ara Reus en una nota de premsa d'aquest matí "seguint les recomanacions dels nostres advocats i havent estudiat les declaracions de Prat i Manté, farem un pas endavant en la investigació i hem demanat la pràctica de diligències testificals, documentals a més de la imputació de Lluís Miquel Pérez, exalcalde de Reus" quan INNOVA va contractar els serveis de l'empresa de Carles Manté.

Segons la citada nota, Cervera explica que "per davant de tot està la presumpció d’innocència però que després de llegir les declaracions fetes per Prat i Manté en les que anomenen a terceres persones ens veiem en la obligació de sol·licitar la seva aportació testimonial per tal d’esclarir quina és la veritat en la operació que el hòlding d'empreses municipal INNOVA va facturar i cobrar a l'Hospital de Sant Joan l'import de les factures presentades per Carles Manté per valor de més  838.000  euros i per l'arquitecte Jorge Batesteza per valor de 420.000 euros per diverses tasques d'assessorament que presumptament estarien sense justificar i que són objecte d'investigació".

L'ampliació de les diligències presentades durant el dia d'ahir contemple concretament aquest punts:

1.- Declaració testifical del Secretari de l’Ajuntament de Reus, Sr. Jaume Renyer, i de l’Interventor General, Sr. Baldomero Rovira.

2.- Declaració d’ imputat del Sr. Lluís Miquel Pérez, exalcalde de Reus i que actuava com a President i conseller delegat d’ Innova.

3.- Documental perquè indiqui qui eren el consellers d’ Innova entre els anys 2007 – 2011

4.- Documental a l’Hospital de la Santa Creu de Tortosa perquè aporti els informes o estudis realitzats per Carles Manté i/o CCM Estratègies i Salut SL durant els anys 2007 a 2011.

5.-  Documental a l’Hospital de universitari Sant Joan de Reus perquè aporti els informes o estudis realitzats per Carles Manté i/o CCM Estratègies i Salut SL durant els anys 2007 a 2011.

6.- Documental a Innova perquè indiqui qui era el Director l’Hospital de la Santa Creu de Tortosa dels any 2007 al 2011 i un cop verificat es demani el testimoni del mateix.

7.- Testimoni del Sr. Enric Agustí, Director General de l’Hospital Universitari