La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Campanya del Partit dels Socialistes

Vallès diu que "el govern de Pellicer és una improvització constant i cal recuperar la dignitat de la ciutat"

Pel PSC, "el que han fet CiU i PP amb la cultura és un fet absolutament insòlit"

09/07/2013 | Per NW Revista de Reus

Una imatge de la roda de premsa realitzada aquest matí a la seu del PSC de Reus.

Una imatge de la roda de premsa realitzada aquest matí a la seu del PSC de Reus.

El Partit dels Socialistes de Catalunya inicia la campanya de proximitat “Reus s’apaga. #aixequemreus” per conèixer els problemes dels ciutadans de primera mà i perfilar les propostes que donin resposta les necessitats actuals. En una compareixença de Francesc Vallès, primer secretari dels socialistes reusencs, acompanyat per Andreu Martín, Josep Allueva i Germà López, s'han dedicat dures crítiques contra el govern de CiU i PP a la capital del Baix Camp a qui han acusat de ser "una improvització constant i de malmetre tot allò que havíem aconseguit. El mal que han fet a la nostra cultura, l'educació, la sanitat i l'economia ha aconseguit fites insòlites". El PSC ha editat un total de 25 mil exemplars d'una revisteta que repartiran per les bústies de la ciutat en les que critiquen la gestió de CiU i PP al llarg d'aquest dos anys de mandat.

El PSC també farà campanya amb carpes distribuïdes per tots els barris de Reus, "i amb una gran voluntat d’escoltar els ciutadans i explicar el nostre punt de vista. Així és com els socialistes de Reus reprenen aquesta setmana les activitats de proximitat que venen desenvolupant els darrers dos anys per tal de conèixer de primera mà els problemes i les necessitats que tenen els veïns de Reus. En aquesta ocasió, la campanya de proximitat té per lema “Reus s’apaga. #aixequemreus”, fent balanç dels dos anys de govern que van celebrar aquests dies", ha manifestat Francesc Vallès.

“Ara més que mai és necessari estar al costat de la gent, sentir les seves necessitats, problemes i fins i tot, propostes; un exercici que “el govern de la ciutat ha deixat de fer en només dos anys”, ha assenyalat avui el primer secretari de l’Agrupació local del PSC. “Portem molt temps reunint-nos amb entitats, associacions i empreses de tota la ciutat i amb aquesta campanya, volem intensificar aquesta feina de proximitat i explicar també que hi ha una altra manera de fer les coses, que és una qüestió de prioritats i que el govern de la ciutat no ha fixat les seves en les persones”, ha explicat Vallès. “Si no es coneixen els problemes reals dels ciutadans no es poden fer propostes realistes i ajustades a la situació que pateixen les persones a qui et deus. Cal tenir la diagnosi clara per poder perfilar les propostes que han de marcar el nostre full de ruta en el proper mandat”, ha afirmat Vallès.

“Els ciutadans de Reus no entenen perquè cada vegada paguen més impostos i en canvi, reben menys serveis i hi ha més persones sense feina”, ha assenyalat Vallès qui creu que “és necessari transmetre una mica de seguretat, rigor i esperança,  involucrar al màxim nombre de ciutadans possible i treballar plegats per recuperar l’orgull de ciutat”. “Reus sempre ha destacat pel seu dinamisme i en canvi, darrerament està esmorteïda, apagada. D’aquí la necessitat d’aquesta campanya, no podem perdre més temps, hem d’aixecar Reus”, ha dit Francesc Vallès.