La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Conflicte laboral

Govern i comitè d'empresa de l'Hospital de Sant Joan es donen 15 dies més per negociar el conveni

Els treballadors van votar ahir en contra d'acceptar una nova retallada de sous

05/07/2013 | Per NW Revista de Reus

Un moment de la reunió celebrada aquest matí després del ple municipal.

Un moment de la reunió celebrada aquest matí després del ple municipal.

L’alcalde de Reus i president del consell d’administració del Grup Sagessa, Carles Pellicer, i els representants del comitè d’empresa de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus han signat aquest divendres 5 de juliol l’acord que prorroga el període d’ultraactivitat del Conveni Col·lectiu de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus SAM durant 15 dies. 

La signatura ha tingut lloc aquesta tarda, després de la reunió que l’alcalde i la resta de portaveus dels grups polítics municipals, ha mantingut al migdia amb els representants del treballadors i evitarà que la vigència del conveni s’extingeixi el pròxim diumenge 7 de juliol a les 12 de la nit, tal com s'havia afirmat fins ara per part de la direcció d'aquest equipament sanitari i que havia provocat tot un seguit d'accions reivindicatives dels treballadors del centre. A la reunió també hi han assistit els portaveus dels grups municipals. A partir de dilluns, direcció i representats dels treballadors reemprendran les converses per assolir un acord definitiu. Pellicer ha afirmat que ”Ens donem 15 dies per reflexionar. Tenim poc marge de maniobra, però no ens podem permetre que aquest conveni es perdi ja que ha costat molt anys assolir-lo”.

Recordem que ahir, d'un cens total de 1.148 treballadors, 422 van votar contra una nova retallada del seu sou tal com proposa el govern de CiU i PP, mentre 200 van votar a favor. La votació es va completar amb 7 paperetes en blanc.