La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Ocupació

503 aturats menys a Reus durant el mes de juny

Malgrat el descens, la xifra d'aturats se situa encara per sobre de les 10.000 persones.

02/07/2013 | Per NW Revista de Reus

Dades de l'atur al Baix Camp a finals del mes de juny. (Font: gencat.cat)

Dades de l'atur al Baix Camp a finals del mes de juny. (Font: gencat.cat)

L'atur ha baixat a Reus per quart mes consecutiu. Les dades positives de l'atur tant en el conjunt de l'Estat com a Catalunya durant el mes de juny també ho són a Reus. El balanç entre altes i baixes d'inscrits a les Oficines d'Ocupació s'ha saldat a la ciutat amb 503 inscrits menys que el mes anterior. És el quart mes consecutiu de descens de l'atur, motivat, en bona part, pels contractes temporals d'estiu i la temporada turística de la zona. Reus tenia, a 30 de juny, un total de 10.075 aturats.

El descens ha estat general a tota la comarca del Baix Camp, on l'atur ha baixat en 1007 persones. La meitat de persones que han trobat feina a la comarca, doncs, són reusencs.

En el conjunt de la demarcació de Tarragona, l'atur afecta encara a 68.500 persones. El descens d'aturats durant l'últim mes ha estat de 3.800 persones, cosa que vol dir que el Baix Camp ha aportat gairebé una quarta part del descens d'aturats a tota la demarcació de Tarragona.

En el conjunt de Catalunya, el descens d'aturats ha estat de 24.878 persones, deixant la xifra total d'aturats en 617.288 persones. En el conjunt de l'Estat, l'atur ha baixat en 127.248 persones, deixant la xifra total d'aturats en 4,763.680 persones.