La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Shan pagat 1,1 milions en indemnitzacions

Ara Reus diu que el govern de CiU i PP ha "acomiadat treballadors municipals per motius polítics"

Ara Reus s'ha negat a signar els comptes anuals del hòlding d'empreses INNOVA

20/06/2013 | Per NW Revista de Reus

Els regidors Cori Fargas i Jordi Cervera a la seu d'Ara Reus, a la Plaça Mercadal.

Els regidors Cori Fargas i Jordi Cervera a la seu d'Ara Reus, a la Plaça Mercadal.

El grup municipal d'Ara Reus ha criticat la política de personal del govern de Convergència i Unió i el Partit Popular a l'Ajuntament de Reus en el moment de fer balanç de dos anys de legislatura d'aquest mandat. Cervera ha manifestat que "el govern de Pellicer ha malgastat 1,1 milions d'euros en acomiadaments de treballadors de l'ajuntament i de les societats anònimes municipals, la majoria dels qual s'han portat a terme per motius polítics". Cervera ha explicat també que "el govern ha pagat més de 460 mil euros en informes externs, quan a la casa hi ha gent preparada per elaborar-los".

El portaveu d'Ara Reus ha confirmat també que el seu grup municipal s'ha negat a signar els comptes anuals d'INNOVA per dues raons fonamentals: una pel "rics d'insolvència que hi pot haver a la societat municipal d'aigües després que es dediquessin els seus diners a aixugar el forat de Redessa i també per la utilització que se'n fa del cash pooling. Un sistema que s'ha pervertit i que, a la llarga, provocarà un augment de tes taxes municipals". 

Els regidors d'Ara Reus, Jordi Cervera i Cori Fargas, van demanar també a Pellicer que "reclami a la Generalitat que liquidi el més aviat possible el deute que té amb la ciutat de Reus que s'acosta ja als 64 milions d'euros".