La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | 400 participants

Xavier Trias, Lucía Etxebarria, Núria Espert, Carles Francino i Juli Soler, entre altres, han rebut els VII Premis Gaudí-Gresol

El sopar posterior a l'acte d'entrega dels guardons ha estat de caire solidari

14/06/2013 | Per NW Revista de Reus

Una imatge del premiats ahir al vespre a les instal.lacions de Fira de Reus.

Una imatge del premiats ahir al vespre a les instal.lacions de Fira de Reus.

Ahir al vespre es va celebrat a les instal·lacions de Tecnoparc Fira Reus l’acte de lliurament dels Premis Gaudí-Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència. Aquesta ha estat la setena edició dels guardons promoguts per la Fundació Gresol, amb el suport de l’Ajuntament de Reus. Aquests premis s’entreguen cada any amb la finalitat de distingir a persones que han destacat en la seva trajectòria professional i personal, pels seus mèrits i la seva dedicació. Enguany ha comptat amb més de 400 persones inscrites a l’esdeveniment.

Els premis s’estructuren en diverses categories: Administració, Arquitectura, Ciència, Gastronomia, Humanisme, Lideratge Empresarial, Literatura, Ràdio i Teatre. En aquesta setena edició s'ha guardonat les següents personalitats: l'alcalde de Barcelona Xavier Trias, Daniel Giralt-Miracle, crític i historiador de l'art, el químic Daniel Foguet, Juli Soler de l'elBulli foundation, el president de Càritas Espanya, Rafael del Río, el periodista Carles Francino, l'actriu Núria Espert, l'escriptora Lucía Etxebaría i Joaquim Gay de Montellà.

Per primera vegada en la història dels Premis Gaudí-Gresol, el sopar posterior a l’acte d’entrega dels guardons ha estat de caire solidari. Sota el lema ‘Cap persona sense llar’ la direcció de l’esdeveniment ha volgut aportar el seu gra de sorra recaptant fons que seran destinats a Càritas, la qual amb aquest donatiu ajudarà a famílies en dificultats. Aquesta idea ha estat molt ben acollida, tan és així que moltes persones s’han volgut implicar en donar el seu suport en l’organització de l’esdeveniment. És el cas d’un grup important de restauradors locals que seran els encarregats d’elaborar de forma totalment altruista els plats que se serviran durant el sopar. A més, també s’ha contactat amb proveïdors de matèria prima que oferiran els productes necessaris a baix cost.