La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Més de 10 mil packs venuts

La Fira Reus Viu el Vi reparteix més de 40 mil tastos durant el cap de setmana

S'han servit prop de 29.500 degustacions

10/06/2013 | Per NW Revista de Reus

La plaça Llibertat es va omplir de gom a gom el dissabte a la nit.

La plaça Llibertat es va omplir de gom a gom el dissabte a la nit.

La Reus VIU EL VI 2013 ha superat novament les xifres d’assistència de l’última edició el que suposa un nova demostració de la capacitat d’atracció del certamen. Ahir diumenge a les vuit del vespre, la venda de pacs ja ha superat les 10.000 unitats, la xifra assolida l’any passat. Pel que fa a les degustacions de menjar se n’han servit prop de 29.500, superant en aquest cas la xifra de l’última edició. Segons l'organització, el dissabte es van superar també tots els registres comptabilitzats fins ara en una sola jornada, incrementant en un 20% el rècord assolit fins ara, corresponent al dissabte de l’edició 2012.

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha volgut subratllar "com d’important és mantenir aquest nivell de xifres totals el que corrobora el posicionament de la REUS VIU EL VI com una de les fires amb més poder d’atracció de tot el país" Per això Sanromà apunta que l’objectiu de l’organització per futures edicions passa per “incrementar encara més la singularitat d’aquesta fira amb activitats paral·leles que puguin refermar la referència del certamen. És el cas del TAST DE VINS DE JOVES PER A JOVES de divendres que ha merescut l’elogi dels mateixos cellers i premsa especialitzada per l’oportunitat de captar l’atenció d’un públic objectiu que acabarà sent el consumidor del demà”. 

En aquest mateix capítol el president de la Cambra ha afirmat que "ha sigut un encert de la programació musical a “L’Escenari” de la fira per on han desfilat alguns dels millors grups de jazz de casa nostra amb el favor d’un públic entregat al virtuosisme dels intèrprets".

Després d’aquests primers cinc anys de trajectòria que culminen amb aquesta edició 2013, l’objectiu de l’organització és continuar treballant a partir d’ara per mantenir la marca com una de les més importants del país. “I en aquest sentit s’ha d’agrair la confiança dels cellers participants, la presència dels quals ens ha ajudat a posicionar la REUS VIU EL VI amb uns criteris de qualitat certamen elevats” ha destacat el president de la Cambra pel qual la incorporació de René Barbier com a responsable del comitè organitzador ha estat també un element importantíssim a l’hora de millorar la projecció de la fira.

La REUS VIU EL VI és una iniciativa de la Cambra, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i el patrocini de Multiópticas Teixidó. També hi donen suport les sis denominacions d’origen de l’àmbit territorial de la corporació –Catalunya, Conca de Barberà, Montsant, priorat, Tarragona i Terra Alta-, la Diputació de Tarragona, l’INCAVI, Reus Promoció, l’Associació País del Vi, la Unió de Botiguers, el Tomb de Reus.