La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Promoció dels mercats municipals

La tercera edició de "Menja't el Mercat" reparteix més de 7.000 tapes elaborades per 40 parades

La primavera vinent es farà una nova edició d'aquest promoció

03/06/2013 | Per NW Revista de Reus

Una imatge de la iniciativa celebrada el divendres passat a la nit al Mercat Central.

Una imatge de la iniciativa celebrada el divendres passat a la nit al Mercat Central.

La 3a edició de «Menja't el Mercat» va omplir el divendres passat el Mercat Central, on es van repartir més de 7.000 consumicions entre les sis de la tarda i les onze de la nit. A la festa hi van participar prop de 40 parades, que van vendre a 1,50 euros les degustacions elaborades per ells mateixos amb els productes frescos que es venen en aquest equipament.

Aquesta ha estat la tercera edició de «Menja't el Mercat», que tornarà la primavera que ve amb la mateixa voluntat de presentar el Mercat Central d'una manera festiva, en un horari diferent i amb l'objectiu d'arribar a públics nous, com ara els joves i les famílies. Per exemple, el taller infantil que es va celebrar a l'inici de la jornada "Dibuixem els Gegants", va comptar amb la participació d'un centenar de nens i nenes; el taller estava dedicat als Gegants Indis i la coca amb cireres, coincidint amb la festivitat de Corpus.

En paraules de la regidora de Promoció Econòmica, Alícia Alegret, «la implicació i l'esforç dels paradistes és la clau de l'èxit de la jornada, el mercat va ser una festa i el «Menja't el Mercat» ja s'ha consolidat com una proposta festiva que es repetirà segur la propera primavera».

«Menja't el Mercat» és una iniciativa que s'emmarca en la campanya conjunta «Bo i de qualitat, sempre al Mercat», el paraigües de totes les accions de promoció i dinamització que es tiren endavant des dels tres Mercats de Reus: Mercat Central, Mercat del Carrilet i Marxants.