La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

El número de maig de la Revista, a partir d'aquest dijous al quiosc

Els subscriptors rebran a casa seva el primer dels llibres de la col·lecció "El món a la cuina", de Mariona Quadrada

15/05/2013 | Per NW Revista de Reus

La portada de la revista

La portada de la revista

El número 16 de la Revista NW, corresponent al mes de maig, estarà disponible als quioscos a partir d'aquest dijous, 16 de maig a mig matí. El mateix dijous, es començarà a distribuir la revista entre els subscriptors que, com a novetat, rebran a casa seva el primer dels cinc llibres de la col·lecció "El món a la cuina", escrits per Mariona Quadrada. Es tracta, en concret, del llibre "Amb gust de Grècia". És una promoció de la que se'n benficien només els subscriptors de la revista.

Revista i llibre

Entre els continguts de la revista, és de remarcar un reportatge que tracta molt a fons la realitat de la drogaddicció a Reus, l'entrevista que li fem al guardonat enginyer de so en cinema Oriol Tarragó (últim premi Goya al millor so per la seva feina a "Lo imposible", i un ampli informe que explica les claus que ajuden a entendre per què la Generalitat ha decidit sortir del Consorci del Teatre Fortuny. Tot plegat, sense oblidar les seccions habituals de la revista i un ajustat repàs a l'actualitat de la ciutat a les últimes setmanes.

Es tracta del número que precedeix l'especial de Festa Major, que ja hem començat a preparar i que sortirà a la venda el dia 20 de juny.