La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

Els subscriptors de la revista rebran una col·lecció de llibres de cuina de Mariona Quadrada

"El món a la cuina" presenta receptes de plats grecs, japonesos, italians, xinesos i del Magrib.

02/05/2013 | Per NW Revista de Reus

La Revista NW distribuirà de fiorma gratuïta entre els seus subscriptors, entre els mesos de maig i octubre, cinc llibres de la col·lecció "El món a la cuina", obra de Mariona Quadrada. La iniciativa vol premiar els subscriptors que han confiat en la publicació. Els llibres es rebran al domicili del subscriptor, juntament amb la revista, durant els mesos de maig, juny, juliol, setembre i octubre.

Cada llibre conté un ampli receptari de plats originaris de les cultures grega, italiana, japonesa, xinesa i magribí, però fets amb productes que es poden trobar de forma habitual a casa nostra. Així, al maig es distribuïrà el llibre "Amb gust de Grècia", al juny, "Amb gust del Japó"; al juliol, "Amb gust d'Itàlia"; al setembre, "Amb gust del Magrib", i a l'octubre, "Amb gust de la Xina".

Els subscriptors rebran de forma gratuïta els llibres. Si encara no sou subscriptors de la revista, podeu formalitzar la subscripció omplint el formulari que trobareu en aquesta pàgina, o bé demanant informació a través del correu electrònic subscripcions@nwrevistadereus.cat.