La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CULTURA | Sant Jordi

NW munta una parada al Mercadal per Sant Jordi

S'hi podrà veure la col·lecció de llibres de Mariona Quadrada que els subscriptors rebran gratuïtament a partir del mes de maig.

22/04/2013 | Per NW Revista de Reus

Sant Jordi 2012

Sant Jordi 2012

El póster del gegant IndiLa revista NW tindrà parada pròpia aquest Sant Jordi a la plaça del Mercadal. A la parada, que es trobarà al costat del quiosc Roslena que hi ha a la plaça, es podran adquirir exemplars de la revista d'aquest mes i també números endarrerits. Es podrà també formalitzar la subscripció a la revista i adquirir el pòster amb la imatge del Gegant Indi que va servir de portada a l'última Festa Major de Sant Pere.

Els subscriptors podran veure també la col·lecció de llibres de Mariona Quadrada que a partir del mes de maig rebran gratuïtament a casa seva. Es tracta de cinc llibres de la col·lecció "El món a la cuina", en la que l'autora proposa plats de cuines del món, però pensats perquè puguin ser fets amb productes habituals de casa nostra.

Els lectors que formalitzen la seva subscripció a la parada rebran una rosa de regal, gentilesa de la floristeria Myosotis, del carrer General Moragues.