La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CULTURA | NW Revista de Reus

Al quiosc el número 15 de la Revista NW

La Biblioteca Font de Runitat, a la portada de la revista

18/04/2013 | Per NW Revista de Reus

La portada del número 15, amb una imatge de Carles Fargas que mostra la biblioteca Font de Rubinat del carrer de les Galanes.

La portada del número 15, amb una imatge de Carles Fargas que mostra la biblioteca Font de Rubinat del carrer de les Galanes.

El número 15 de la Revista NW és des del matí d'aquest dijous als quioscos. La proximitat de la diada de Sant Jordi marca força el contingut de l'edició del mes d'abril de la publicació, que mostra a la seva portada un detall arquitectònic de l'interior de la biblioteca Font de Rubinat, al carrer de les Galanes, una joia poc coneguda obra de l'arquitecte modernista Lluís Domènech i Muntaner. Una visita a quatre biblioteques privades de la ciutat, els 90 anys de Xavier Amorós o la realitat de les impremtes de la ciutat serveixen aquest mes per celebrar Sant Jordi.

A les seccions habituals de la revista destaca l'anàlisi de la situació política a l'Ajuntament o el recordatori del què passava fa 25 anys al Teatre Fortuny, on Ajuntament i Generalitat es barallaven per nomenar el director-gerent del Consorci. Curiosament, 25 anys després, la Generalitat ha decidit sortir de l'organisme.

La Revista es pot adquirir als quioscos i, el dia de Sant Jordi, es trobarà també a la parada que la revista tindrà a la Plaça del Mercadal.