La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Tradicions

La ciutat, a punt per viure un Divendres Sant intens

Les Tres Gràcies i la Processó treuran al carrer milers de reusencs.

29/03/2013 | Per NW Revista de Reus

Escena de les Tres Gràcies (Foto: reus.cat)

Escena de les Tres Gràcies (Foto: reus.cat)

La ciutat es disposa a viure aquest Divendres Sant els actes principals de la Setmana Santa, després d'uns dies en què les diferents confraries han organitzat ja actes diversos. La cerimònia de les Tres Gràcies i la Processó del Sant Enterrament seran avui els actes centrals.

Després dels Via Crucis organitzats per les diferents confraries a les respectives parròquies, els Armats de la Sang faran una demostració de diverses formacions a partir de 2/45 d'11 del matí a la plaça de la Sang. Una hora més tard, a 2/4 de 12, començarà la processó del trasllat de la imatge del Sant Crist de la Sang des de la seva església fins a la Prioral, on a les 12h començarà la Funció de l'Agonia. En acabat és quan està previst el que és l'acte que més identifica la Setmana Santa de Reus: a partir de 2/4 de 3 comença la processó del retorn del Sant Crist de la Sang des de la Prioral a la seva seu on, en arribar-hi, es fa la tradicional petició de les Tres Gràcies.

Al vespre, a partir de les 8, la Prioral de Sant Pere serà el punt d'inici de la Processó del Sant Enterrament, amb la participació de totes les confraries de la ciutat.

Podeu trobar el programa detallat de la Setmana Santa en aquest enllaç

Notícies relacionades
SOCIETAT | SETMANA SANTA
La processó de l'Amargura tornarà a obrir demà els actes de Setmana Santa

25/03/2013 | Per NW Revista de Reus | comentaris comenta

La processó de l'Amargura, que coorganitzen la confraria de Sant Tomàs d'Aquino i la Confraria Verge de l'Amargura, tornarà a obrir aquest dimarts els actes religiosos de la Setmana Santa reusenca. Al llarg de la setmana hi hauran diverses professons per la ciutat. El punt àlgid, però, arribarà Divendres Sant amb les Tres Gràcies. D'altra banda, durant aquests dies diversos equipaments culturals ofereixen serveis especials per donar-se a conèixer entre els reusencs i els visitants foranis.