La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Presumptes factures irregulars de Cunillera i Bergadà

Xavier Gómez, Josep Morató i Ramon Urgellès, citats a declarar els dies 24, 25 i 30 d'abril pel cas Tecnoparc

Continuen les diligències prèvies per la denúncia presentada pel grup Ara Reus

26/03/2013 | Per NW Revista de Reus

D'esqul gerent Xavier Gómez, i els exconsellers, Josep Morató i Ramon Urgellès.

D'esqul gerent Xavier Gómez, i els exconsellers, Josep Morató i Ramon Urgellès.

Les diligències judicials del cas de les factures presumptament irregulars cobrades per Àngel Cunillera i Jordi Bergadà a la societat Tecnoparc, continuaran a finals del proper mes d'abril amb les declaracions del gerent de la societat i la citació dels exconsellers Josep Morató (qui podria ser que no acudís a la petició del jutge ja que es troba convalescent d'una malalitia) i Ramon Urgellès. Recordem que aquest cas va ser denunciat pel grup municipal Ara Reus després d'un informe redactat pels serveis tècnics municipals en el que es considerava no ajustat a dret el cobrament de prop de 130.000 euros per serveis professionals prestats entre els anys 2008 i 2011. Segons la denúncia presentada per la citada formació política, es podrien haver vulnerat diverses qüestions com ara la possible existència d'un delicte societari, d'una presumpta falsedat documental i un delicte contra les administracions públiques.

El mes de febrer passat, el Jutjat d'Instrucció número 1 ja va citar a declarar a l'expresident de Tecnoparc, Àngel Cunillera i a l'exregidor d'urbanisme de l'Ajuntament de Reus, Jordi Bergadà. Un i altre van fer al.lusions directes a Gómez, Morató i Urgellès, en el sentit que eren coneixedors del sistema de facturació i de pagament dels serveis realitzats durant la passada legislatura. Al llarg d'aquestes darreres setmanes, el jutjat també ha reclamat nous informes i nova documentació al consistori reusenc i a la pròpia societat, ara de propietat exclusivament municipal al sortir els antics socis després de la restructuració realitzada l'any passat.

Notícies relacionades
VIDA MUNICIPAL | Són citats a declarar a finals del mes d'abril
El jutge imputa els exconsellers de Tecnoparc, Josep Morató i Ramon Urgellès, i el gerent de la societat, Xavier Gómez

22/03/2013 | Per Joan Carrion | comentaris comenta

Les declaracions realitzades mesos enrera per l'expresident de la societat mixta Tecnoparc i per l'exregidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Reus, Jordi Bergadà, apuntaven la possibilitat que el Jutjat d'Instrucció número 1 de Reus cités com a imputats els exconsellers de la citada societat i el seu gerent. Cunillera i Bergadà van afirmar en les seves respectives declaracions que havien presentat i cobrat factures -per un import aproximat de 130.000 euros- a Tecnoparc amb el coneixement i les instruccions donades per Morató i Urgellès i el gerent, Xavier Gómez. Ara, continuaran les diligències prèvies amb aquestes imputacions i amb les declaracions que estan fixades per a la darrera setmana del mes d'abril.