La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | EXPROREUS

Uns 200 expositors es tornen a instal·lar des d'avui al Tecnoparc en una nova edició de l'ExproReus

La Revista NW regalarà als seus subscriptors un pòster del fotomuntatge amb el gegant indi que va ser portada al juny

10/10/2012 | Per NW Revista de Reus

El sector de l'automoció tornarà a ser el gran atractiu de la fira.

El sector de l'automoció tornarà a ser el gran atractiu de la fira.

El president de l’AEQT, Joan Pedrerol, será l’encarregat d’inaugurar avui l’Expro/Reus a dos quarts de 7 de la tarda. D’aquesta manera, es donarà oficialment el tret de sortida a una nova edició de la fira. La mostra durarà fins diumenge, és a dir, cinc dies, la meitat que en els anys anteriors.  Segons Fira de Reus, la fira s’ha escurçat per adaptar-la als nous temps, una reducció que, apunta, ha servit per recuperar expositors que havien deixat de participar a l’ExproReus. El sector de l’automoció tornarà a ser el principal atractiu de la fira. Tots els concessionaris de cotxes i de motos estan situats a l’exterior del palau firal.

Pel que fa al capítol de novetats, destaca la nova distribució de la mostra on els expositors s’han agrupat per sectors amb la finalitat que els visitants els trobin més fàcilment. Per cert, en aquesta edició, per primera vegada, hi haurà una zona dedicada a l’art. Els organitzadors també han vogut incrementar les activitats destinades a la canalla amb la finalitat que la fira, sigui més que mai, per a tota la família. Per això, per exemple,  el grup infantil Macedònia actuarà dissabte a l’auditori Antoni Gaudí a les 6 de la tarda. Amb la finalitat que els pares puguin visitar tranquil·lament l’ExproReus hi haurà un servei de guardería. Altres activitats, en aquest cas dirigides als joves, serà una sessió de música a càrrec del dj Adrià Ortega. Això serà demà a les 7 de la tarda als platós del centre de producció audiovisual. Els visitants més atrevits també podran utilizar una zona d’aventures en la qual hi trobaran, per exemple, tirolines, i un rocòdrom. Novament, hi haurà un circuit per provar els vehicles 4x4.

La fira obrirà cada dia a les 11 del matí i tancarà a les 9 del vespre. L’entrada costarà, tots els dies, 3 euros. Els visitants d’entre 7 i 20 anys només hauran de pagar un euro, i els qui tinguin menys de 7 anys hi podran entrar de franc. Els visitants podran participar al sorteig de 1.000 euros en vals de compra per gastar entre els expositors de la fira.

 

Un regal per als subscriptors de la Revista

El pòster que la Revista NW regala als seus subscriptors

D’altra banda, la Revista NW vol agrair als seus subscriptors la confiança que han dipositat en la publicació i per aquest motiu els qui visitin l'Expro/Reus podran recollir un pòster de gran tamany amb la reproducció del fotomuntatge que el fotògraf reusenc Carles Fargas va preparar per a la portada del número del mes de juny, i que va tenir una gran acollida entre els lectors. Es tracta del muntatge que presentava el gegant Indi.

Es podrá obtenir a partir de demà a la tarda a l'estand que la Revista NW té a la Fira. Hi ha reservat un pòster per a cadascun dels subscriptors. Aquesta és una promoció vàlida durant els dies de la Fira. Més endavant, a través de la pàgina web de la publicació s’indicarà on es pot recollir el pòster en cas que no es pugui visitar l'Expro/Reus. A l’estand de la revista, fet amb la col·laboració de l'empresa Intecat iStore, que està a punt d'obrir una botiga Apple als baixos del Gaudí Centre, a la plaça del Mercadal, s’hi podran trobar exemplars endarrerits de la publicació. També hi haurà una petita exposició d'ordinadors de la marca Apple, que permet comprovar com ha evolucionat el disseny d'aquestes eines que s'han convertit en imprescindibles al llarg dels últims trenta anys.