La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | FINESTRETA ÚNICA

La Cambra reclama la creació urgent de la finestreta única empresarial

L'entitat opina que és prioritari per facilitar l'arribada d'emprenedors

23/11/2012 | Per NW Revista de Reus

La patronal Foment Reus Empresarial dóna suport a la creació de la finestreta única.

La patronal Foment Reus Empresarial dóna suport a la creació de la finestreta única.

La Cambra de Comerç de Reus ha reclamat a l’Ajuntament la posada en marxa urgent de la finestreta única empresarial. Segons la seva opinió, el nou servei l’han de gestionar la Cambra i el consistori. L’entitat cameral considera que l’entrada en funcionament de la finestreta única empresarial facilitarà l’arribada d’emprenedors i crearà un clima de confiança. La Cambra gestiona actualment els tràmits empresarials de la Generalitat i segons l’entitat, aquests tràmits van un 20% més ràpids. El nou servei, relacionat amb els tràmits municipals seria pioner a Catalunya i s'afegiria a l'Oficina de Gestió Empresarial que es va iniciar l'any 2004 i que fa les mateixes gestions en l’àmbit autonòmic.

La Cambra considera que s’ha de passar de les paraules als fets després que fa un any l’Ajuntament, a iniciativa del partit Ara Reus, va aprovar crear una finestreta única.

La demanda de la Cambra ha comptat amb el suport de l’entitat patronal Foment Reus Empresarial després que hagi entrat a formar part del Club Cambra.