La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Col.laboració empresarial

La Cambra i el Gremi de la Construcció treballaran conjuntament per buscar oportunitats de negoci a l'estranger

12/07/2012 | Per NW Revista de Reus

Un moment de la signatura feta aquest matí a la Cambra.

Un moment de la signatura feta aquest matí a la Cambra.

La Cambra de Comerç de Reus facilitarà a tots els integrants del Gremi de la Construcció del Baix Camp informació i contactes per poder desenvolupar els seus projectes d’internacionalització a l’estranger. En aquest sentit el departament d’exterior de la Cambra estarà a disposició dels membres del Gremi amb l’objectiu de cercar noves oportunitats de negoci arreu del món. Aquest és un dels punts més destacats del conveni subscrit entre la Cambra i el Gremi i que s’inclou en el redactat general de l’acord de col·laboració que permetrà als associats de l’entitat, a partir d’avui mateix, formar part del Club Cambra, la nova plataforma de negocis virtual impulsada per les Cambres Catalanes.

Precisament el president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha volgut destacar que la voluntat de la corporació és posar a disposició de totes les empreses l’ampli entramat de contactes internacionals que pot oferir la xarxa de Cambres arreu del món. “Les empreses coneixen la capacitat de les nostres corporacions de facilitar l’obertura de mercats en gairebé tots els països. Això permet acompanyar a les empreses en qualsevol procés d’internacionalització que es vulgui realitzar, obrint portes i agilitant tràmits” ha destacat el president Sanromà subratllant la importància de l’acord subscrit amb el Gremi, i que s’afegeix al segellat la setmana passada amb la Unió de Botiguers de Reus. Per la seva banda el president del Gremi, Gregori Salvat, també ha valorat que “iniciatives com el CLUB CAMBRA són vitals pels moments que es viuen i perquè les empreses se’n surtin de la crisi el més ràpid possible. I si hem de sortir a l’exterior millor fer-ho aprofitant l’experiència i els recursos de la Cambra de Comerç”.

El conveni del Club Cambra també incideix en aspectes com la formació on a partir d’ara les empreses agremiades disposaran de condicions especials per poder accedir a l’oferta programada per la Cambra. Precisament en aquest àmbit, Cambra i Gremi han manifestat la voluntat de mantenir latent el projecte de la Ciutat dels Oficis, que actualment es troba paralitzat per falta de finançament. Precisament la intenció d’ambdues parts és la de tenir el projecte sobre la taula esperant que la situació econòmica sigui més favorable per executar una iniciativa d’aquests característiques adreçada de manera específica a la formació dels professionals de les empreses.

Notícies relacionades
ECONOMIA | Construcció
El totxo emigra

04/06/2012 | Per Esteve Giralt | comentaris comenta

Grues aturades, obres paralitzades i promocions d?obres públiques i privades embarrancades evidencien la crisi galopant del sector de la construcció a Reus, al Baix Camp i arreu de les comarques de Tarragona. Els constructors busquen al Brasil, a Egipte, a Algèria o a Líbia sortides a una crisi que ha assolat el sector.