La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Cambra de Reus

La Cambra de Comerç de Reus obre nous mercats a la població turca d'Eskeshir

17/04/2012 | Per NW Revista de Reus

Encapçalant ambdues delegacions hi van participar el president de la Comissió de la Cambra de Comerç de Reus, Antoni Pont Soriano, i els vicepresidents de la cambra d'Eskisehir, Iskender Bayar i Mustafa Onder. La delegació de l

Encapçalant ambdues delegacions hi van participar el president de la Comissió de la Cambra de Comerç de Reus, Antoni Pont Soriano, i els vicepresidents de la cambra d'Eskisehir, Iskender Bayar i Mustafa Onder. La delegació de l

Una delegació de la Cambra de Comerç de Reus, encapçalada pel president de la comissió de Comerç Exterior, Antonio Pont Soriano, ha tancat aquest passat cap de setmana una visita oficial a la població turca d’Eskeshir, que ha servit per fixar les bases del futur acord de col·laboració de les respectives cambres amb l’objectiu d’afavorir la relació comercial entre les empreses del seu àmbit territorial.

La missió a inclòs diverses reunions amb els representants de la Cambra de Comerç d’Eskisehir i de la Direcció provincial d’Agricultura d’aquesta regió turca i també visites i reunions de treball a les empreses i agricultors més importants de la zona. De fet aquesta missió s’emmarca dins del programa subvencionat per la Unió Europea sobre els “Sistemes de qualitat de de traçabilitat en el sector de l’agricultura” amb l’objectiu d’adoptar la traçabilitat en el sector de l'alimentació i millorar els canals de màrqueting. En aquest programa, on la Cambra de Comerç de Reus hi té una participació directa i un paper de coordinació, els objectius són els següents:

1. Millorar el nivell de coneixement i les aplicacions a la zona d’Eskisehir sobre els sistemes de traçabilitat i de qualitat en l'agricultura.

2. Formar les empreses d’aquesta regió fent participar una cambra de comerç de la UE, en aquest cas la Cambra de Comerç de Reus.

3. Intercanvi d’informació i coneixement, establint bones relacions per intentar buscar beneficis mutus.

4. Buscar oportunitats de negoci per a ambdós països.

Dins del mateix programa, i com a continuació del projecte, es preveu la visita d’una Delegació de la regió d’Eskisehir a Reus el proper mes de maig, i la participació en una conferència al mes de juny on participaran diversos experts del món de la seguretat agroalimentària i que es realitzarà a Turquia.