La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CULTURA | Conveni de col.laboració estable

Repsol patrocina la Festa Major de Sant Pere amb una aportació econòmica de 30 mil euros

L'empresa Repsol manté ja compromisos estables amb altres entitats i institucions ciutadanes de la ciutat de Reus, com ara la Fundació Privada del Teatre Fortuny o la Cambra de Comerç reusenca.

29/05/2012 | Per NW Revista de Reus

Un moment de la presentació del conveni amb -d'esquerra a dreta- Joaquim Sorio, Carles Pellicer, Joan Pedrerol i Josep Bertran.

Un moment de la presentació del conveni amb -d'esquerra a dreta- Joaquim Sorio, Carles Pellicer, Joan Pedrerol i Josep Bertran.

A l'acte hi han assistit també el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus, Joaquim Sorio i Josep Bertran, coodinador de Comunicació de Repsol. El conveni de col.laboració entre l'Ajuntament de Reus i Repsol, que avui s'ha signat, contempla que l'empresa patrocinarà la Festa Major de Sant Pere d'enguany amb una aportació econòmica de trenta mil euros. Una col.laboració que, segons ha explicat Joan Pedrerol, ''anirem revisant cada any per tal d'incorporar-hi aquelles modificacions que considerem convenients''. El director de Repsol Tarragona ha manifestat que ''volem col.laborar decididament amb la cultura popular de la ciutat de Reus i, en aquest moments de crisi, considerem que cal fer un esforç per aportar optimisme a la situació Ja en tenim prou de pessimisme al nostre voltant i aquesta participació en la Festa Major de Reus ens ha semblat molt convenient''. Per la seva part, Carles Pellicer ha iniciat la seva intervenció tot afirmant que ''ja estem pràcticament immemrsos en la Festa Major d'enguany -els actes oficials es presenten demà- i ens ha semblat molt important comptar amb el suport d'una empresa de referència com Repsol''. Per Pellicer ''enguany farem entre tots una Festa molt digne i en aquests moments tan complicats vull destacar encara més la participació de Repsol''.

Cal destacar finalment que Repsol ja patrocina altres entitats reusenques com ara la Fundació Privada del Teatre Fortuny o la Cambra de Comerç de Reus. Pedrerol ha finalitzat la seva intervenció tot remarcant que ''volem continuar mantenint aquesta relació d'estabilitat amb la cultura reusenca i per això volem donar també suport a la Festa Major de Reus''. L'acte s'ha celebrat amb la presència del Vitxet i la Vitxeta, del seguici de Gegants Petits de la ciutat.