La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CULTURA | Castells

Primer castell de vuit de la temporada dels Xiquets de Reus

La colla descarrega el 3 de 8 en la seva actuació al Pallol.

27/05/2012 | Per NW Revista de Reus

Tres de vuit descarregat al Pallol. (foto: Marta Bros)

Tres de vuit descarregat al Pallol. (foto: Marta Bros)

Els Xiquets de Reus van descarregar ahir el 3 de 8, el primer castell de vuit de la temporada, i el més matiner de la història de l'entitat, que mai havia fet cap castell de vuit tant aviat en l'inici de la temporada.

El castell el van descarregar a la segona ronda de l'actuació, a la Plaça del Pallol, i al costat de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Jove de Tarragona i els castellers de Sant Cugat. Era l'actuació de la Farinera, enguany traslladada. Abans del tres de vuit, els Xiquets havien descarregat ja el 2 de 7. L'actuació la van completar amb un 5 de 7 i els pilars de comiat. El tres de vuit es va poder descarregar després de desmuntar-ne un peu, i de tenir un intent desmuntat després que la canalla es fes enrere.

La diada només ha tingut el punt negatiu en el fet que la colla no ha arribat a temps per inaugurar el remodelat local social, al carrer d'en Rosich. El retard de les obres ha impedit inaugurar-lo avui, tal i com s'havia previst.

Pel que fa a la resta de colles, destacar el 5 de 8 que va descarregar la Colla Vella dels Xiquets de Valls en la mateixa actuació.