La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CULTURA | A les vuit del vespre, els autor locals signaran llibre a l'estand de l'Ajuntament

La Diada de Sant Jordi omple de llibres i roses el centre històric de Reus

La revista NW ha instal.lat una parada a la Plaça del Mercadal per la Diada de Sant Jordi. Tothom qui ho desitgi, podrà formalitzar la seva subscripció a la revista, cosa que permet rebre la publicació a domicili cada mes, a un preu molt avantatjós.

23/04/2012 | Per NW Revista de Reus

De bon matí, a la Plaça del Mercadal les llibreries han començar la seva venda de llibres.

De bon matí, a la Plaça del Mercadal les llibreries han començar la seva venda de llibres.

Entitats, institucions, mitjans de comunicació i floristes i llibreters es reparteixen avui dilluns en 84 parades al llarg del recorregut que s'ha preparat per celebrar la Diada de Sant Jordi a Reus, un recorregut que comença a la plaça del Mercadal i que passa pel carrer Major, la plaça de Sant Pere, el Fossar Vell, les Peixateries Velles, l'Àbsis de la Prioral i la plaça del Castell. 


Una de les novetats d'enguany és que durant tot el recorregut els vianants es trobaran diferents arbres simbòlics on podran penjar-hi els seus desitjos, pensaments o poemes en unes targes que podran recollir a les parades de les entitats o a l'estand de l'Ajuntament. A les 8 del vespre alguns d'aquests pensaments s'enlairaran des del mig de la plaça del Mercadal enganxats en globus i els altres es recolliran i la comissió que coordina els actes de Sant Jordi, encapçalada per l'IMAC, valorarà la possibilitat d'editar-los. 


Aquests són els actes organitzats per aquest Sant Jordi per amenitzar la Diada:

 

9:30 h i fins a les 12:30 h A la plaça del Mercadal i a la plaça de Sant Pere, Contes per a escolars

13:00 h A Alcaldia de l’Ajuntament, recepció de l’alcalde de Reus als autors locals.

16:00 h i fins a les 18:30 h A la plaça de Sant Pere, Marató de contes

17:30 h Al Mas Vilanova, col·locació de les plaques de la plaça de la Festa Major i de la plaça del Seguici Festiu. 

18:00 h Al Passeig Comercial El Pallol, Contes a cabassos, un espectacle ple d’objectes que es transformaran en personatges a mesura que ens endinsem en aquest món de fantasia, el món dels contes. 

18:00 h i fins a les 20:00 h, A la parada de l’Ajuntament de Reus de la plaça del Mercadal, signatura de llibres a càrrec dels autors locals. 

18:15 h A la plaça del Mercadal, audició i ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla Pare Manyanet.

19:45 h Al centre de la plaça del Mercadal, presentació del Ball del Drac, a càrrec del Drac de Reus amb motiu del vintè aniversari d’aquest element festiu.

A continuació, pels carrers del nucli antic, cercavila del Drac, el Drac Petit i de la Víbria, amb l’acompanyament musical de la Cobla Antiga del Camp.

20:15 h Al centre de la plaça del Mercadal, exhibició castellera a càrrec de la Colla Castellera Xiquets de Reus. 

A continuació, a la plaça del Mercadal, encesa del Drac, el Drac petit i la Víbria.
La revista NW ha instal.lat una parada a la Plaça del Mercadal on, qui ho desitgi, podrà formalitzar la seva subscripcoó a la revista, cosa que permet rebre la publicació a domicili cada mes, a un preu molt avantatjós. A la parada es poden adquirir també els números endarrerits de la revista i el DVD del documental 'Pere Anguera. Tres segles, una veu', estrenat fa un parell de setmanes al teatre Bartrina del Centre de Lectura.

 

Galeria fotogràfica