La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CULTURA | Programa en rus

Canal Reus TV emetrà aquest estiu un informatiu adreçat als turistes russos

27/06/2012 | Per NW Revista de Reus

La directora de Canal Reus TV, Alba Tosquella, el gerent del Patronat de Turisme de la Diputació, Octavi Bono i Luda Vikoulina.

La directora de Canal Reus TV, Alba Tosquella, el gerent del Patronat de Turisme de la Diputació, Octavi Bono i Luda Vikoulina.

El programa, presentat i dirigit per una jove periodista russa establerta al territori, Luda Vlkoulina, s’emetrà durant els mesos d’estiu, i repassarà, durant 10 minuts, les informacions de servei i els temes de l’actualitat de la Costa Daurada i del Camp que poden ser d’interès per als turistes russosl. L'emissió començarà el dilluns vinent, dia 2 de juliol.

Es tracta de l’Informatiu de Reus i la Costa Daurada, un programa d’informació diària en rus dirigit única i exclusivament al públic de Rússia perquè conegui, s’apropi i estimi el nostre territori. El projecte compta amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, i la col·laboració de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda i dels diferents touroperadors del Camp de Tarragona. S’hi tractaran temes socials, de lleure i culturals, informació sobre el temps o l’estat de les platges, consells i guies de compres i de consum, i descripcions de les nostres tradicions, festes i costums.

En definitiva, tot allò que els turistes russos necessiten saber perquè se sentin ben acollits. Presentat i dirigit per una jove periodista establerta al territori, Luda Vikoulina, el programa té com a objectiu apropar a aquests visitants totes aquelles informacions que necessiten per moure’s i gaudir de l’actualitat de la Costa Daurada i del Camp. El coneixement de les cultures russa i catalana de la conductora de l’informatiu garanteix que tots aquests continguts seran d’interès pels ciutadans russos.