La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CONFIDENCIAL | Relleu laboral

José Augusto García Navarro vol abandonar la direcció general de Sagessa a primers de desembre

12/11/2012 | Per NW Revista de Reus

Una imatge d'arxiu de José Augusto García Navarro.

Una imatge d'arxiu de José Augusto García Navarro.

García Navarro ja hauria comunicat a l'Ajuntament de Reus la seva decisió de renunciar al seu càrrec de director general del Grup Sagessa per tal d'assumir una nova responsabilitat professional en una empresa de l'àmbit privat. L'actual responsable tècnic d'aquest grup d'empreses de l'àmbit sanitari també hauria comunicat aquesta decisió al seu entorn laboral, tot i que al llarg d'aquests darrers dies hauria mantingut diverses converses amb membres del govern municipal per tal que reconsiderés aquest canvi laboral.

José Augusto García Navarro, era director-gerent de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus i va assumir la direcció general del Grup Sagessa a mitjans del mes de juliol de l'any passat, quan es va produir el relleu en el govern municipal a la ciutat de Reus, després del pacte entre CiU i el PP.

García Navarro té 45 anys, és metge especialista en geriatria i va arribar al Grup Sagessa l'any 1997. A més de la seva estada a l'Hospital de Sant Joan de Reus, ha estat director de l'Hospital de la Santa Creu de Jesús-Tortosa entre el 1998 i el 2003, director d'Atenció Sociosanitària del Grup entre el 2000 i el 2003, gerent de l'Àrea Operativa del Grup entre el 2003 i el 2007 i, director-gerent de l'Hospital Sant Joan des del 2007 i fins a l¡actualitat. En aquest moment també és el coordinador de la comissió sociosanitària del Consorci de Salut i Social de Catalunya.