La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

Número 103

Abril 2021. Festival Trapezi: 25 anys d'equilibris. Sant Jordi: Tria de llibres d'autor o temàtica locals. Entrevista a Noemí Llauradó, vicealcaldessa: "Ara és un bon moment per plantejar-se la ciutat del futur". Reportatge: Cantonades singulars als carrers de la ciutat. Reportatge: Reusenques de Lletres.

4€ En paper
2.5€ En digital

Subscriviu-vos a NW

Rebeu la revista còmodament a casa vostra

40 € 11 numeros / any

Números anteriors

Número 102

Març de 2021. Reportatges: Un any de pandèmia. Dues noves exposicions al Museu que conviden a reflexionar. Entrevista: José M. Caballero, president de PIMEC Baix Camp. L'Hort social de la URV. L'enderroc de Cal Sanromà. Els marges de pedra seca de l'entorn del nucli urbà. Reus natural: Ocells rapinyaires en migració. Ruta: Reus-Montroig en bicicleta.

3.5€ En paper
2.5€ En digital

Número 101

Febrer 2021. Reusencs als camps nazis: la ciutat honorarà els 32 reusencs que van ser deportats als camps de concentració. Hidrogen verd: Reus s'apunta el consens territorial per a la transició energètica. Entrevista: Montserrat Vilella, regidora de Benestar Social. El patrimoni dels camins del terme. Reportatge: TEDxReus. Reus natural: L'esquirol.

3.5€ En paper
2.5€ En digital

Número 100

Gener 2021. Reportatge: El laberint dels habitatges ocupats. Entrevista: MArc Arza, candidat del PDeCAT a les eleccions al Parlament. La programació dels teatres de Reus per als pròxims mesos. Nova secció: Reus natural, amb la mallerenga blanca. El col·lectiu Eco Ferro. Antoni de Bofarull i Brocà en el bicentenari del seu naixement.  

3.5€ En paper
2.5€ En digital

Número 99

Desembre 2020. Nadal estrany. Reportatges: el centenari de l'Associació de Concerts de Reus. El nou Gaudí Reus Club de Golf. L'activitat de l'Associació Kultural Alternativa. Entrevista: Jacint Pallejà, president d'El Tomb de Reus. Les plaquetes gravades, un dels tresors del Museu de Reus. Ruta en bicicleta: Reus-La Pineda.

3.5€ En paper
2.5€ En digital