La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Comissió parlamentària

El PSC també critica l'abstenció de Pellicer en la creació de la Comissió de Sanitat

El Parlament de Catalunya va aprovar ahir investigar la sanitat catalana amb els vots a favor dels partits de l'oposició, inclòs el PP, i l'abstenció de CiU.

05/07/2012 | Per NW Revista de Reus

El portaveu del Partit dels Socialistes a Reus, Andreu Martín.

El portaveu del Partit dels Socialistes a Reus, Andreu Martín.

El portaveu del grup municipal del PSC a Reus, Andreu Martín, s’ha mostrat molt crític avui desprès de que ahir, al Parlament de Catalunya, l’alcalde de Reus no donés suport a la comissió d’investigació sobre la sanitat catalana. Una comissió, "proposada pel PSC i que pretén esbrinar tota la veritat sobre, entre d’altres, l’empresa municipal Innova. Per tant, diu Martín, és ridícul que aquest alcalde surti als mitjans de comunicació dia sí i dia també destapant, amb comptagotes, suposades irregularitats en la gestió i que quan es proposa investigar, revisar papers i escoltar els implicats en seu parlamentària no doni suport”. Martín ha acusat Pellicer de tenir un discurs “buit i el que és pitjor, malintencionat”.

El portaveu socialista ha afirmat que “l’alcalde encara no ens ha proporcionat la documentació que li vam sol·licitar, mentre que per contra proposa a la ciutadania manifestar-se davant de la nostra seu. Els socialistes estem cansats de paraules i volem fets, hem proposat una comissió d’investigació perquè volem aclarir tot el que pugui haver passat i és una contribució clara al retiment de comptes. Creiem de veritat en la transparència que passa per demanar les explicacions que calgui mentre que el senyor Pellicer només vol controlar la informació i fer-la servir pel seu interès partidista. El ciutadans tenen dret a conèixer la veritat i ho reclamen amb tot el dret. Els responsables polítics han de posar a l’abast d’aquest fi totes les eines i recursos disponibles. No donar suport a aquesta comissió d’investigació significa no estar compromès radicalment amb la transparència, amb donar a conèixer la gestió de la sanitat pública”.

Martín ha tornat a criticar que “el nostre alcalde anteposi els interessos del seu partit a Barcelona, en comptes de prioritzar els ciutadans de Reus”. Respecte aquest seguidisme, el portaveu socialista insisteix: “necessitem per Reus un lideratge fort, capacitat i decidit; i és evident que ara mateix no el tenim”.