La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

BOTIGUES I EMPRESES | L'aparador de Reus

La cotilleria de la reina

Rigby & Peller tria Reus per obrir la seva primera botiga a l'Estat Espanyol

10/11/2012 | Per Judit Guinovart

Rigby & Peller ha triat Reus per obrir la seva primera botiga a l'Estat Espanyol. L'establiment és al carrer de Sant Joan. (Foto: Xavi Jurio)

Rigby & Peller ha triat Reus per obrir la seva primera botiga a l'Estat Espanyol. L'establiment és al carrer de Sant Joan. (Foto: Xavi Jurio)

Durant els últims dos mesos Reus ha estat l’escenari de nombroses obertures de negocis, un d’ells, Rigby & Peller, una cotilleria mundialment reconeguda per les seves marques de luxe en llenceria, roba de bany i roba per dormir; la seva experiència en Lingerie Styling i un excel·lent servei al client, que va escollir la ciutat, i concretament el carrer de San Joan, per instal·lar-hi el seu primer establiment a l’Estat espanyol. La firma, originària de Londres, és el proveïdor oficial de la casa reial anglesa des de 1960, categoria concedida per Sa Majestat la Reina Elizabeth II. Firma que ofereix qualitat, intimitat, estilisme, confidencialitat, confiança i les últimes tendències en moda.

Jo mateixa vaig poder ser partícip d’aquesta inauguració i vaig tenir l’oportunitat de descobrir les propostes d’aquest nou comerç, així com d’endinsar-me dins el centre neuràlgic, la perla d’aquests locals: els emprovadors, de grans dimensions, amb diferents estances separades per elegants cortinatges i plens de detalls, com mocadors, perfum per refrescar-nos, elements decoratius, diverses tauletes, molt útils per deixar-hi els accessoris i complements amb els quals habitualment ens guarnim les dones i que, en la majoria d’emprovadors, fan cap a terra. En definitiva, l’espai protagonista d’aquest comerç, lloc on es desenvolupa el seu famós servei d’assessorament personalitzat de Lingerie Styling, amb una àmplia selecció de marques prèmium en roba interior, com Aubade, Marie Jo, Prima Donna, Handro o Andrés Sardà, servei del qual vaig poder gaudir posteriorment.

Vaig tenir el privilegi que Anna Píriz, l’encarregada de retail de l’Estat espanyol i tota una experta en Lingerie Styling, m’assessorés sobre quin tipus de peça s’adaptava més al meu cos i la forma correcta de lluir-lo per tal de sentir-me còmoda, femenina i a gust amb el meu cos. Em va recomanar començar per una peça bàsica i confortable però delicada, elegant i d’una alta qualitat al mateix temps i que, curiosament, s’adaptava a la perfecció al meu cos. Realment aquella petita peça de roba em feia sentir de meravella! És així com vaig adonar-me que formava part d’aquest 80 % de dones que no porten la talla correcta de sostenidors, de la qual cosa era inconscient fins aleshores...

A Rigby & Peller t’expliquen, t’assessoren, et mesuren i analitzen el teu cos, tingui les particularitats que tingui, tenint en compte el teu estil de vida i la teva personalitat, així com els complexos de cadascuna de nosaltres, per oferir-te el producte més adient, aquell que s’adapti millor a cada una de les dones. T’escolten, tot esdevenint-se una reconfortant sensació de seguretat, esbrinant la talla correcta i els nostres desitjos personals. La firma es defineix amb la frase “estilitzem el cos i la ment de les dones”, expressant que, a través del seu servei únic d’estilisme Lingerie Styling i dels seus productes, la confiança i l’autoestima de les seves clientes millora. I és que les dones, en general, tendim a detestar sortir a comprar aquest tipus de peça de roba, a causa de les nostres desavinences amb els nostres cossos que es fan més que evidents quan es tracta de vestir-nos interiorment. Tenir un pit que podem considerar massa petit, massa gran, caigut o separat no ha de ser un impediment per sentir-nos bé amb el nostre cos.

La veritat, és que la qualitat del producte és impressionant i et porta a considerar una bona opció desempallegar-se de la col·lecció d’innumerables sostenidors que s’allotgen al meu calaix que només fan que ocupar lloc, fruit d’algun caprici puntual, d’un regal o d’una compra mal afortunada i anar-los renovant, amb peces molt més útils i millors en tots els aspectes. Potser val la pena realitzar una inversió, si més no important, però a la llarga, molt més rendible, tan econòmicament com personalment.

Corroboro el que afirma la firma: “La llenceria correcta. Quan la portes ho saps, quan no la portes, ho sents!” I afegeixo: la llenceria correcta et pot fer sentir com una reina!

 

Crònica publicada al número 5 de la Revista NW (Maig de 2012)