La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

BOTIGUES I EMPRESES | Comerç

Atenea: la Deessa del raval de Jesús

Elegància exquisida al servei de la moda

21/08/2012 | Per Judit Guinovart

La botiga destaca pels seus acurats aparadors, que els propietaris canvien cada quinze dies. (Foto: Xavi Jurio)

La botiga destaca pels seus acurats aparadors, que els propietaris canvien cada quinze dies. (Foto: Xavi Jurio)

En ple centre de la ciutat, al raval de Jesús, hi ha Atenea, un petit comerç regentat per tres professionals amb una àmplia experiència en el comerç de la moda. És una boutique que desborda elegància, començant per l’aparador i acabant pel tracte que els tres propietaris tenen en cada una de les clientes. Maria del Carmen Velázquez, Jaume Llobet i Josep M. Ferran ofereixen una oferta en moda femenina única pel seu estil.

Els aparadors mostren alguns dels looks que es poden trobar a l’interior, disposats de forma estudiada i amb l’elegància que caracteritza tota la botiga, i que van canviant cada quinze dies, creats amb dedicació i gust per un dels propietaris, Josep M. Ferran. A l’interior, les peces de roba i els complements estan perfectament col·locats, envoltats d’un estil que recorda la Grècia clàssica. D’aquests elements decoratius i de la passió dels propietaris per aquest estil, en sorgeix el nom d’aquest comerç: Atenea.

Es pot afirmar que Atenea és un d’aquells comerços que gaudeix de la fidelitat de la seva clientela, de la qual parlen orgullosos: “Tenim clientes habituals i molt fidels de diferents indrets de Catalunya i de poblacions d’Espanya que aprofiten les seves visites a la ciutat per acostar-se a la nostra botiga i, fins i tot, n’hi ha que hi vénen expressament”, comenta Ferran, que afegeix: “Tenim clientes que només es volen vestir amb peces de la botiga i si no troben res al seu gust, ens demanen que els ho busquem”. El tracte a Atenea és molt personalitzat. Ofereixen una oferta adaptada als gustos, necessitats i edat de les seves clientes. “Vestim des de l’àvia de 70 anys fins a la néta de 18. La fidelitat passa de generació en generació”, explica Jaume Llobet. Després de 25 anys, segueix oferint productes d’una alta qualitat i dissenys exclusius, amb una professionalitat, dedicació i bon gust per vestir una dona elegant, sofisticada, actual i glamurosa, els valors que fan d’Atenea una deessa de la moda a Reus.

 

Reportatge publicat al número 4 de la Revista NW (Abril de 2012)