La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Incident

Llencen ous a l'alcalde mentre fa el pregó de festes al barri dels Monestirs

La Guàrdia Urbana creu que dos encapuuxats van llençar els ous des d'un terrat

07/07/2012 | Per NW Revista de Reus

L'impacte dels ous a l'escenari que hi ha muntat al barri Monastirs per celebrar la seva Festa Major.

L'impacte dels ous a l'escenari que hi ha muntat al barri Monastirs per celebrar la seva Festa Major.

L'alcalde de Reus va rebre ahir divendres al vespre l'impacte d'un parell de dotzenes d'ous que li van llençar mentre llegia el pregó de festes al barri dels Monestirs, a prop de l'avinguda de Sant Bernat Calbó. El president de l'Associació de Veïns es trobava al costat de l'alcalde i també va rebre l'impacte, que --sembla-- provenia d'algun dels edificis del carrer del Monestir de Ripoll, on es feia l'acte, del que de seguida va córrer la notícia pels ambients polítics de la ciutat. Pellicer estava acompanyat pel president de l'Associació de Veïns del Barri Monastirs, Alfonso Berbel, qui també hauria rebut l'impacte dels ous llençats. L'Alcalde es va desplaçar fins un pis de la zona per tal de poder-se netejar de l'impacte, a la vegada que una patrulla de la Guàrdia Urbana i després dels Mossos d'Esquadra van realitzar un escorcoll per l'edifici des d'on presumptament provenien els objectes llençats.

La Guàrdia Urban ja ha obert una investigació. Tot indica que els ous els van llençar dos encaputxats des d'un terrat situat a prop de l'escenari. Fonts municipals han indicat aquest matí que es tracta d'uns fets "puntuals que cal lamentar pel que suposen d'atemptat a les institucions, a l'Ajuntament i a l'Associació de Veïns que organitzava l'acte".

Durant l'acte estaven present també els portaveus del PSC, Andreu Martín i d'Ara Reus, Jordi Cervera, així com el President de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus, Valentín Rodríguez. Per part del govern hi eren presents la regidora d'Unió Democràtica, Àngels Tello i els regidors populars Marcos Massó i Cori Bonfill.

La reacció del públic, després de la sorpresa inicial, va ser de suport a l'alcalde tot aplaudint-lo. Es desconeix la identitat de les persones que van fer l'acció, ni tampoc les causes concretes que la van motivar. La Guàrdia Urbana ho haurà d'investigar.