Granissat de vermut i ginebra amb avellanes, noves begudes per a les Barraques d'enguany
14/06/2012 | Per NW Revista de Reus

Una imatge de les begudes que es podran assaborir a les Barraques d'enguany.
Avui s'ha presentat el granissat de vermut, un granissat elaborat seguint la recepta artesanal però amb gust de Vermut de Reus Negre i de Masclet i, per altra banda, un combinat refrescant a l'estil del Mojito però lligat amb Vermut Extra Sec fruit d’una recepta secreta elaborada per Eduard Rovira, del restaurant Tastets de Reus (Plaça Yzaguirre, Reus). Aquest any és el primer cop que l'Associació d’Amics del Vermut de Reus i comarca (@AmicsDelVermut), defensors de l'esperit del vermut de la ciutat de Reus -i comarca-, serà present a les Barraques de Reus i han volgut fer el seu debut estrenant aquestes tres begudes que serveixen per donar una volta més al Vermut de la ciutat de Reus i a les begudes típiques de la ciutat sense deixar ningú al marge.
Segons aquesta associació, "poder fer un vermut en una terrassa de Reus amb format granissat o poder pair un bon sopar amb una combinat a base de vermut podria ser una de les sortides d'aquestes receptes que avui s'han presentat i que es podran degustar a la barraca de l'Associació d'Amics del Vermut de Reus i Comarca els dies 20, 21, 22 i 23 de juny al Parc de la Festa de Reus". Les diferents receptes es podran degustar a la barra de l’associació durant els dies de barraques i just després del festival, i coincidint amb els actes centrals de la Festa Major de Reus, des d’Amics del Vermut de Reus també es facilitarà la recepta i el mètode d’elaboració als bars o establiments de la ciutat i de la comarca que també vulguin servir aquestes dues creacions.