La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | DEFUNCIONS

Familiars i amics donen l'últim adéu al dissenyador reusenc Manuel Mota

El funeral s'ha celebrat en la intimitat per desig de la família

11/01/2013 | Per NW Revista de Reus

El cotxe fúnebre ha sortit cap a un quart de 12 de la funerària per anar cap el cementiri on ha estat enterrat Mota.

El cotxe fúnebre ha sortit cap a un quart de 12 de la funerària per anar cap el cementiri on ha estat enterrat Mota.

Alta presència de càmeres i fotògrafs  avui al tanatori de Reus amb motiu del funeral pel conegut dissenyador de vestits de núvia reusenc Manuel Mota que dimarts va ser trobar mort. El funeral ha estat una cerimònia civil que s’ha celebrat en la intimitat, sense presència dels mitjans de comunicació per desig de la família . El fet que Mota havia estat el dissenyador dels vestits de núvia de diverses dones i models famoses havia aixecat molta expectació entre els mitjans de comunicació convençuts que el funeral es convertiría en una desfilada de cares conegudes. Aquesta expectativa, però, no s’ha complert.

Enterrament MotaA la cerimònia no hi ha assistit cap representant de la firma nupcial Pronovias de la qual el dissenyador reusenc ha estat durant més de dues dècades el director creatiu. Segons un comunicat que avui ha fet públic Pronovias, la família els havia demanat que no anessin al funeral. La petició arriba després que en una de les cartes de comiat que va deixar Mota fes referència a problemes laborals, extrem que la firma nupcial ha negat.

El cos sense vida de Manuel Mota, de 46 anys,  va ser trobat dimarts amb lesions d’un ganivet. Segons fonts policials, tot apunta que s’hauria tractat d’un suicidi. Mota va deixar tres cartes de comiat : una per a la seva parella, una altra per a la família, i una tercera, per als Mossos d’Esquadra.