La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Fet divers

Detenen un home a Reus acusat de cometre deu robatoris amb força en comerços de LLeida

12/06/2012 | Per NW Revista de Reus

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra van detenir el passat diumenge a Reus, Benjamin RS, de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, com a presumpte autor de deu delictes de robatori amb força. La detenció és el resultat d’una investigació oberta a mitjans del passat mes de maig, en detectar-se un seguit de robatoris a l'interior d’establiments comercials de Lleida, tots ells comesos amb un modus operandi molt similar.

 Entre els locals afectats hi ha cinc botigues, dues cafeteries, un restaurant, un centre formatiu i un gimnàs. Els robatoris es van cometre després de forçar algun dels accessos al local, amb l’objectiu d’aconseguir diners en metàl·lic i objectes de valor. Als establiments de restauració també es van esbotzar les màquines escurabutxaques o expenedores per extraure’n la recaptació. Amb els indicis recollits els investigadors van identificar al possible autor dels robatoris. Després de diverses indagacions es va saber que el presumpte lladre es trobava per la zona del Baix Camp, per la qual cosa els esforços policials es van centrar en la seva localització.

 Finalment el passat diumenge els Mossos van detenir a Reus, Benjamin RS, acusat de deu robatoris amb força que presumptament hauria comés a Lleida entre el 18 de maig i el 3 de juny. La investigació continua oberta i no es descarta que Benjamin RS pugui estar relacionat amb altres fets delictius.