La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Des del mes de desembre de l'any passat s'han cremat més de 30 unitats

Cinc cotxes es veuen afectats per la crema de cinc contenidors al carrer Bisbe Grau

30/04/2012 | Per NW Revista de Reus

Una imatge d'arxiu de contenidors cremats fa setmanes al carrer Roger de Belfort/ Canal Reus TV.

Una imatge d'arxiu de contenidors cremats fa setmanes al carrer Roger de Belfort/ Canal Reus TV.

 La resta d'actuacions realitzades per la Guàrdia Urbana aquest cap de setmana s'han centrat bàsicament en els controls d'alcoholèmia i amb diverses instruccions contra conductors que haurien superat els nivells d'alcohol permesos per la llei:

- El divendres 27 d’abril, a les 15:27 h, en un pas de vianants de l’avinguda de l’Onze de Setembre, 1, un turisme Volkswagen Polo, conduït per una veïna de Reus de 36 anys, va atropellar un ciclista, veí de Reus de 16 anys, el qual va patir ferides lleus. El noi va ser traslladat a l’Hospital de Sant Joan i donat d’alta després de ser atès. A les 15:45 h del maqteix divendres 27 d’abril, a l’avinguda Bellissens, 12, es va produir la col·lisió entre un Mercedes Vito, conduït per un veí de Reus de 36 anys, i un Peugeot 307, conduit per un veí de Reus de 39 anys, el qual va patir ferides lleus. El ferit va ser atès a l’Hospital de Sant Joan i donat d’alta hores després.

- El dissabte 28 d’abril, a les 16:45 h, al carrer Pare Manyanet, 27, es va produir la col·lisió d’un turisme Renault Laguna, conduït per un veí de Reus de 47 anys, contra dos turismes estacionats. La Guàrdia Urbana va instruir diligències judicials contra el conductor del vehicle per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir sota els efectes d’alcohol amb resultat d’accident (0’78 mg/l en aire espirat). El diumenge 29 d’abril, a les 5:25 h, al carrer Ramon J. Sender, la Guàrdia Urbana va instruir diligències judicials contra un veí de Reus de 21 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir un turisme Hyundai Lantra sota els efectes d’alcohol (0’84 mg/l en aire espirat) amb resultat d’accident. L’implicat hauria xocat prèviament al carrer Cambrils amb vehicle estacionat.

A les 07:30 h del mateix diumenge 29 d’abril, al carrer Orenga, es van instruir diligències judicials contra un veí de Riudecols de 47 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir un turisme Ford Focus sota els efectes d’alcohol (0’75 mg/l en aire espirat). Finalment, avui dilluns 30 d’abril, a les 1:05 h, a l’avinguda de Tarragona, la Guàrdia Urbana ha instruït diligències judicials contra un veí de Vila-seca de 38 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir un turisme Opel Zafira sota els efectes d’alcohol (0’82 mg/l en aire espirat).