La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | Trobada del PSC de Reus i de Tarragona

Francesc Vallès: "És lamentable i vergonyosa la paràlisi del govern de Reus en el tema de la taula anticrisi"

17/07/2012 | Per NW Revista de Reus

Francesc Vallès i Josep Anton Burgasé, a la seu del PSC a la ciutat de Reus.

Francesc Vallès i Josep Anton Burgasé, a la seu del PSC a la ciutat de Reus.

El primer secretari dels socialistes reusencs va presentar ahir la iniciativa de les direccions dels partits de Reus i Tarragona per tal de trobar fórmules de col.laboració i d'actuació "per tal d'afrontar la delicada situació econòmica a la que ens ha portat el Partit Popular amb les seves mesures aprovades aquests dies. Unes actuacions que amaguen un duríssim combat ideològic que busquen carregar-s'he totes aquelles fites socals que s'han aconseguit al llarg de tants anys. No podem permetre que el PP estigmatitzi dia a dia als aturats amb les mesures que ha adoptat i se les presenti com una colla de gent que no vol treballar".

Al llarg de la seva intervenció, tant Francesc Vallès com Josep Anton Burgasé van criticar duramente "les mesures aprovades pel Partit Popular amb la col.laboració de Convergència i Unió durant les darrers setmanes" i van anunciar que, a partir d'ara, les dues executives realitzaran trobades periòdiques per tal de poder treballar conjuntament en la defensa dels drets dels treballadors i del model social que ara es volen carregar". Vallès ha declaracat que "es tracta de decisions antisocials destinades a fer patir un sector de la ciutadania i que es centren també en demonitzar els treballadors públics. Saben que es tracta de metges, mestres i professors, policies, bombers, entre altres". Per la seva part, Burgasé va considerar com a molt greu que "moltes de les mesures aprovades pel PP posaran en greus dificultats a sectors econòmics molt arrelats a casa nostra com a ara el turisme, els serveis, la indústria, etc".

Vallès va aprofitar la trobada amb els mitjans de comunicació per denunciar la "paràlisi del govern municipal del PP i de Ciu en el tema de la taula anticrisi. Sembla que només traballin en la més absoluta improvització i tot això confirma que no hi ha res en l'horitzó d'aquest govern que només es mou en una mena de desconcert generalitzat". El primer secretari del PSC reusenc va manifestar també que "fins ara només s'ahn dedicat a posar problemes a serveis que funcionaven perfectament a la ciutat de Reus com ara Mas Carandell i l'IMFE dedicats a un tema tan important en situacions de crisi com és la formació. Nosaltres hem mantingut diverses reunions amb agents econòmics de la ciutat i tothom està disposat a tirar endavant una iniciativa com aquesta taula anticrisi però ja hem perdut tres mesos".