La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | Reacció socialista

El PSC diu que "Pellicer dosifica la informació sobre les factures per interessos partidistes"

Els socialistes reusencs reclamen la "presumpció d'innocència per a moltíssims servidors públics que han contribuït a millorar la vida dels reusencs durant anys".

22/06/2012 | Per NW Revista de Reus

Francesc Vallès ha criticat durament Carles Pellicer i li ha dit "que tregui tota la informació d'una vegada".

Francesc Vallès ha criticat durament Carles Pellicer i li ha dit "que tregui tota la informació d'una vegada".

El Primer Secretari de l’Agrupació Local del PSC de Reus, Francesc Vallès, ha carregat durament contra l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, qui “porta un any dosificant informacions, indicis, conjetures i hipòtesis quan el que ha de fer és dir d’una vegada per totes les irregularitats que s’hagin detectat”. Per Vallès, “només amb tota la informació i documentació es podrà fer una anàlisi en profunditat” i ha advertit: “si algú ha abusat del sistema o s’ha lucrat de forma injustificada demanarem responsabilitats, però és imprescindible conèixer tota la informació”. Vallès ha demanat públicament Carles Pellicer com a diputat al Parlament de Catalunya que insti el seu partit a donar suport a la petició socialista de creació d’una comissió d’investigació en el Parlament sobre aquestes qüestions relacionades amb la gestió sanitària que s'ha realitzat a Catalunya durant els darrers anys.

Francesc Vallès ha recordat, però, que existeix la presumpció d’innocència i “des d’aquí vull defensar l’honorabilitat de moltíssims servidors públics que han contribuït durant anys a millorar la qualitat de vida dels reusencs”. Vallès ha fet veure la necessitat “d’arribar fins al final de tot això, volem saber què ha passat i que s’assumeixin responsabilitats, sigui qui sigui”. El Primer Secretari ha acusat Pellicer de “jugar amb la informació amb interessos partidistes” i ha deixat clar que si en algun moment algú s’ha beneficiat del sistema a nivell particular, ja es determinarà, “però en cap cas s’està qüestionant el model de ciutat. No pot ser que això serveixi d’excusa per fer les retallades i reduir el sistema de prestació de serveis públics que tan bé ha funcionat a Reus durant anys, ni obri la porta a la privatització d’empreses públiques de la ciutat”.

El Primer Secretari ha insistit en el fet  que "l’Agrupació Local del PSC ha fet un compromís molt recent amb la regenaració política i ha advertit en cap cas tolerarem comportaments irregulars”, a la vegada que ha reiterat la necessitat d’una major transparència i de defensar el model de gestió pública. Vallès ha dit que el model de gestió que s'ha portat a terme a la ciutat de Reus durant aquestes dècades de govern socialista ha sigut molt positiu per a la ciutat de Reus i no es pot criticat de manera absoluta per aquests temes que Pellicer "va filtrant poc a poc segons quins siguin els seus interessos polítics".