La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | Eleccions al Parlament

Carles Pellicer tornarà al Parlament en situar-se al número 3 de la llista de CiU

La presència de reusencs a les llistes va de baixa, a l'espera de la decisió del PP sobre Alícia Alegret.

14/10/2012 | Per NW Revista de Reus

Carles Pellicer

Carles Pellicer

El Consell Nacional de CiU ha donat llum verda aquest diumenge a les llistes electorals amb les que la formació concorrerà a les eleccions al pròxim 25 de Novembre. Amb l'alcalde de Valls, Albert Batet, com a cap de llista, CiU ha optat finalment per posar l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, al número 3 de la candidatura, descartant altres noms reusencs que havien sonat, com el de la tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Teresa Gomis.

Aquest mateix diumenge també s'han fet oficials les llistes del PSC i d'ICV. El PSC tindrà llista encapçalada per l'hisòric Xavier Sabaté, i amb la vallenca Núria Segú al número 2. La primera persona de Reus a la llista és Elena Salinas, que ocuparà el quart lloc.

ICV també ha ratificat caps de llista aquest cap de setmana. Per la demarcació de Tarragona repetirà la cambrilenca Hortènsia Grau. 

El PP, mentre, té ja el cap de llista clar: repetirà el tarragoní Rafael Luna. La formació té pendent de decidir la resta de la candidatura, de la que ara mateix continua sent una incògnita la presència de la tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Reus, Alícia Alegret, que ha estat diputada al Parlament durant els últims dos anys.

Una altra de les novetats confirmades és la decisió de la CUP de presentar-se a les eleccions al Parlament de Catalunya, una decisió important en un moviment que fins ara només estava present als ajuntaments. El cap de llista per la demarcació de Tarragona serà Jordi Martí.

 


 

 

Notícies relacionades
POLíTICA | ELECCIONS AL PARLAMENT
Josep Andreu serà el cap de llista d'ERC per Tarragona

12/10/2012 | Per NW Revista de Reus | comentaris comenta

Josep Andreu, alcalde de Montblanc i vicepresident de l'Associació de Municipis per la Independència, serà el cap de llista d'ERC per la demarcació de Tarragona a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 25 de novembre. Andreu encapçala una candidatura que té de número 2 Lluís Salvadó, de la Ràpita, el qual va ser delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. El consell nacional d'Esquerra ara haurà de ratificar la llista.