La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | Sessió extraordinària per tractat la "salut del govern"

Ara Reus diu que no anirà al ple extraordinari de demà per veure com "PP i CiU es llepen les ferides"

05/11/2012 | Per NW Revista de Reus

Jordi Cervera i Cori Fargas, en la seva compareixença davant els mitjans de comunicació, aquesta tarda.

Jordi Cervera i Cori Fargas, en la seva compareixença davant els mitjans de comunicació, aquesta tarda.

Jordi Cervera ha criticat durament la convocatòria del ple extraordinari de demà dimarts al matí i l'ha titllat "d'absurd i d'electoralista i de ser una maniobra orquestrada pels socialistes". Cervera ha lamentat que se n'assebentès d'aquesta sessió extraordinària demanava pel PSC "les xarxes socials, aleshores l’executiva d’ Ara Reus es va reunir amb caràcter d’urgència  i va decidir que no assistiria al citat ple".

Aquest grup municipal basa aquesta decisió en el fet que "és un Ple absurd, amb una finalitat clarament electoralista autonòmica per part dels socialistes reusencs, manipulat i orquestrat pel secretari de l'executiva local socialista, Francesc Vallés. Aquest és un Ple estèril que no aporta res constructiu per la ciutat", ha afirmat Cervera.

Segons Ara Reus, "ja va quedar clar en el darrer ple municipal que existeix una crisi interna en el govern reusenc i no cal anar a cap sessió extraordinària per demostrar a la ciutat les esquerdes i els vincles trencats que hi ha entre CIU i PP".

El regidor Jordi Cervera ha afirmat "que si els socialistes no anessin de farol haurien convocat una moció de censura contra l’actual govern municipal i no aquest ple descafeïnat amb sabor a programa del cor sensacionalista".

Cervera ha criticat també l’actual equip de govern "perquè no és normal que ens assabentem per les xarxes socials de la convocatòria i és penós que fins i tot alguns regidors de govern no en tenien coneixement el mateix dia de la convocatòria. A tot això li hem d'afegir el possible cost econòmic que tindrà la celebració de la sessió plenària. En aquest sentit, i en cas que al final l’assistència tingui una retribució econòmica (600 euros per regidor), Ara Reus proposarà una moció en el Ple de finals de Novembre perquè la totalitat  del cost de la sessió es destini a Serveis Socials", ha manifestat el protaveu d'Ara Reus.

Notícies relacionades
VIDA MUNICIPAL | El PSC mou fitxa
Els socialistes reusencs demanaran un ple extraordinari per debatre la solidesa del pacte CiU-PP

31/10/2012 | Per NW Revista de Reus | comentaris comenta

Andreu Martín, portaveu del PSC, ha explicat que aquest mateix matí que ha comunicat per correu electrònic a l'alcalde la decisió de tirar endavant la proposta d'aquest ple -recordem que Pellicer és de viatge a Rússia aquests dies- i que s'està treballant en l'orde del dia, "que tindrà per objectiu que Pellicer doni compte a la corporació de l'estabilitat del pacte, dels objectius estratègics de l?equip de govern i del projecte de ciutat". Martín ha reiterat la necessitat de convocar aquest ple després de les acusacions de la primera tinent d'alcalde Alícia Alegret, "sobre deslleialtats per part de polítics i tècnics cap als regidors del seu partit".

VIDA MUNICIPAL | Sessió plenària per sorpresa
Alicia Alegret convoca el ple extraordinari demanat pel PSC mentre Pellicer és de viatge

02/11/2012 | Per NW Revista de Reus | comentaris comenta

La primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Reus, Alicia Alegret, ha deixat avui a més d'un descol·locat al convocar per al dimarts vinent al matí el ple extraordinari demanat pel grup municipal socialista a l'Ajuntament de Reus en el que es tractarà la "salut" del pacte de govern entre populars i convergents. Una situació qüestionada per la pròpia Alícia Alegret el passat 19 d'octubre en el decurs d'una sessió plenària en la que la portaveu del PP va demanar al seu soci de govern convergent més lleialtat i confiança i va criticar l'actuació de "determinats regidors i tècnics del govern". La moció del grup municipal socialista presentada aquest matí al registre municipal ha de servir per debatre "l'estabilitat del pacte de govern, els objectius estratègics de l'equip de govern i del projecte de ciutat".