La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | PP

La delegació d'Alcaldia als regidors del Partit Popular incloïa una retribució de 890 euros al mes

30/01/2012 | Per Joan Carrion

Miquel Àngel López Mallol en un acte electoral a les passades eleccions municipals.

Miquel Àngel López Mallol en un acte electoral a les passades eleccions municipals.

Una compensació econòmica de 890 euros. Aquesta era la quantitat que cadascun dels dos regidors del Partit Popular a l'Ajuntament de Reus amb delegacions de l'Alcaldia ingressaven cada mes a la seva nòmina des del mes de gener de l'any 2008.

Una remuneració que era ingressada com a 'complement de nòmina per assistir a dues reunions mensuals a la Comissió de Delegats', segons consta en els 'acords' adoptats al passat mandat governat pel govern tripartit formatpel PSC, ERC i ICV-EuiA. Recordem que aquestes delegacions signades per l'aleshores Alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, no es van arribar a publicar mai i tampoc se'n va informar en cap reunió de portaveus ni Comissió Informativa.

Una situació que ha estat durament censurada al llarg d'aquests darrers dies per altres formacions polítiques que van manifestar desconèixer aquesta mena de delegacions. De fet, aquesta situació va ser un dels motius a partir del qual el propi Partit Popular de Reus va decidir rellevar l'exregidor Juan Gallardo de les seves responsabilitats com a assessor i membre del Consell d'Administració de les societats anònimes municipals. Recordem que Pérez havia fet constar en aquestes delegacions que Miquel Àngel López Mallol realitzaria tasques d'assessor a l'Alcaldia de Reus per temes relacionats amb les relacions amb la Diputació de Tarragona i el citat Gallardo realitzaria aquestes funcions en temes d'Infraestructures.