La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | Innova

La liquidació de Josep Prat s'acostarà als 80.000 euros

02/02/2012 | Per Joan Carrion

A la darrera reunió del Consell d'Administració d'Innova es va donar compte de quina serà la liquidació final del fins ara anomenat Director General d'Innova, Josep Prat. Una xifra que s'aproparà als 80.000 euros, tot i que -en cap cas- es contempla la possibilitat d'una indemnització ja que Prat abandona el càrrec de manera 'voluntària'. Aquesta quantitat vindria donada pel pagament de prop de 63 mil euros corresponents a incentius econòmics de l'any 2011, més 439 euros de nòmina pendent de la societat EPEL Innova i més dos pagaments de 6.840 i 7.864 euros corresponents a la nòmina de gener (la finalització oficial del contracte va ser a final de mes) i a la part proporcional de vacances i altres conceptes laborals.

Divendres passat l'Alcalde de Reus, Carles Pellicer, va informar públicament sobre quin havia estat el sou brut del màxim responsable tècnic d'Innova, una retribució que durant l'any passat es va fitxar en 264.000 euros, una xifra que incloïa també la part proporcional que Prat cobrava com a Director General de Serveis de l'Ajuntament de Reus. 

Recordem d'altra banda que l'Oficina Antifrau de Catalunya va obrir el passat 11 de gener una investigació sobre la duplicitat de càrrecs de Josep Prat que a més de president de l'institut Català de la Salut, també era vicepresident de l'empresa privada USP Hospitals i director general del hòlding d'empreses municipals de Reus. L'oficina busca esbrinar si les contractacions s'ajusten a la llei i si les auditories encarregades pels organismes públics corresponents van exercir el control adequat.