La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

Al quiosc el número 12 de la Revista NW

NW arriba al seu primer any de vida fregant els 500 subscriptors.

16/01/2013 | Per NW Revista de Reus

La portada del número 12.

La portada del número 12.

El número 12 de laRevista NW serà al quiosc a partir del dijous, 17 de gener, dia en què començárà a repartir-se entre els subscriptors. Es tracta del número que serveix per commemorar el primer aniversari de la publicació, que sortia a la llum el 19 de gener de l'any passat.

La portada serveix per presentar Eduard Esteve, un jove reusenc que s'estrena enguany com a tennista professional, i que preveu disputar el prestigiós torneig de Roland Garros, entre d'altres. I ho fa despre´s d'haver acabat com el millor tennista júnior català, el segon de l'estat i el 37è del món.

El reportatge central analitza l'aposta que fan per la ciutat empreses de tecnologia informàtica, que ja donen feina a un miler de persones. comptant multinacionals i empreses d'arrel local.

El projecte "Reus vol anar en bici" que impulsa l'entitat bicicamp o l'activitat del Club de Coloms Missatgers són altres reportatges que presenta aquest mes la revista, a banda de les seves seccions habituals. Justament, aquest número serveis  per estrenar secció: amb el títol "f+25", Carles Esporrín fa un perfil fotogràfic i literari a joves de la ciutat.

I entre els articles d'opinió que publiquem aquest mes, hi ha les reflexions que fa l'exregidor d'ICV-EUiA, Daniel Pi, sobre la intenció del govern municipal de privatitzar Aigües de Reus.

La revista arriba al seu primer aniversari fregant els 500 subscriptors. En aquest sentit, el director de la publicació, Francesc Domènech, afirma en la seva carta setmanal que "les dades de difusió en aquest primer any ens fan pensar que hem iniciat prou bé el camí".