La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Nomenament

Daniel Rubio, nou president de la Jove Cambra Internacional de Reus

14/01/2013 | Per NW Revista de Reus

La nova junta de la Jove Cambra Internacional de Reus.

La nova junta de la Jove Cambra Internacional de Reus.

Els membres de la Jove Cambra Internacional de Reus, va celebrar aquest divendres dia 11 de gener a l'entitat El Círcol, la seva Assamblea General Ordinària en la que es va produir el relleu en la presidència de l'entitat. Daniel Rubio va ser escollir com a nou president, en substitució d'Eva Garreta, qui ha sigut responsable de la JCI de Reus durant l'any passat.

En l'acte també es van portar a terme diversos corresponents canvis en els càrrecs que conformen la Junta Directiva, tal i com estableixen els estatuts de l'entitat. Segons fonts de l'entitat "el nou equip impulsarà a part dels programes històrics existents en benefici de la comunitat, com la Gimcana Infantil de Sant Pere, programes de creació de debat sobre temes d'actualitat, així com projectes per impulsar les àrees d'emprenedoria i formació".

Durant el sopar posterior, es va fer l'entrega del premi Enric Grau Bellido, reconeixement concedit per l'entitat al membre més actiu en el passat 2012, el qual va recaure en Anna Frixach.