La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CONFIDENCIAL | Avui serà presentat als portaveus municipals

El nou gerent de Serveis Generals de l'Ajuntament va haver de superar una prova de català per acreditar el nivell C

10/01/2013 | Per NW Revista de Reus

Josep Solé Tarragó, en un acte de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, parlant com a President de la Vella dels Xiquets de Valls.

Josep Solé Tarragó, en un acte de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, parlant com a President de la Vella dels Xiquets de Valls.

L'àmplia experiència en el sector públic del nou gerent de Serveis Generals de l'Ajuntament de Reus, Josep Solé Tarragó, ha sigut determinant a l'hora de valorar els vuit currículums que es van presentar a la convocatòria pública feta per l'Ajuntament de Reus per tal de cobrir aquesta plaça. Al llarg de la seva vida professional, Solé Tarragó va ser gerent de la Universitat de Girona i gerent adjunt de la Rovira i Virgili i actualment realitzava tasques de de director de serveis i coordinador de projectes de mobilitat sostenible de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

La comissió que va avaluar els perfils dels candidats va concloure en un primer moment que tres de les persones que optaven a la citada plaça, no tenien acreditat el nivell C de català que demanava les bases del concurs. Una d'elles era el propi Josep Solé Tarragó que va realitzar una prova el dilluns passat al matí, junt amb els altres dos aspirans. Cal dir que -segons consta en el resultat final publicat al web municipal- els tres candidats van superar satisfactòriament l'examen. Amb l'acreditació superada, el vallenc Josep Solé Tarragó va ser el perfil escollit per assumir aquest càrrec que haurà de dirigir i coordinar l'engranatge de l'ajuntament i de les empreses municipals a partir de demà matí quan serà nomenat oficialment pel ple municipal.

El nou gerent, conegut també per la seva tasca al front del món casteller -és President de la Colla Vella dels Xiquets de Valls- serà presentat aquest vespre a la resta de portaveus municipals.

Notícies relacionades
CONFIDENCIAL | Tres dels currículums no superen els requisits de la titulació de català
Vuit candidats opten a la plaça de gerent de Serveis Generals de l'Ajuntament de Reus

04/01/2013 | Per NW Revista de Reus | comentaris comenta

VIDA MUNICIPAL | El nomenament es farà divendres vinent
El vallenc Josep Solé Tarragó, serà el nou director de Serveis Generals de l'Ajuntament

08/01/2013 | Per NW Revista de Reus | comentaris comenta

L'Alcalde de Reus, Carles Pellicer proposarà al ple de l'Ajuntament de Reus de divendres vinent que Josep Solé Tarragó sigui nomenat el nou director de Serveis Generals del consistori de la capital del Baix Camp. Fonts municipals han destacat els més de 12 anys d'experiència de Solé Tarragó qui, actualment ocupa el càrrec de director de serveis i coordinador de projectes de mobilitat sostenible de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Solé Tarragó és economista, expert en temes de gestió pública i persona molt activa a la societat vallenca ja que és president de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.