La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CONFIDENCIAL | Tres dels currículums no superen els requisits de la titulació de català

Vuit candidats opten a la plaça de gerent de Serveis Generals de l'Ajuntament de Reus

04/01/2013 | Per NW Revista de Reus

El ple del proper dia 11 nomenarà oficialment el nou responsable d'aquesta àrea municipal.

El ple del proper dia 11 nomenarà oficialment el nou responsable d'aquesta àrea municipal.

La convocatòria realitzada per l'Ajuntament de Reus per cobrir la plaça de gerent de Serveis Generals ha rebut vuit currículums que pendran part en les diverses proves de selecció que es portaran a terme durant els propers dies. La primera es farà dilluns vinent al matí i consistirà en un examen de català per aquells tres candidats que, en els mèrits presentats, no avalen la titulació de català que requereix el consistori reusenc. 

El tribunal que analitzarà els currículums presentats i les proves que hagin de superar els candidats, estarà format només per tècnics municipals: el secretari,l'interventor, el tresorer i el cap de recursos humans del consistori reusenc. Aquesta comissió haurà de fer la seva proposta al govern municipal qui posteriorment el portarà a aprovació a la sessió plenària que es convocarà pel dia 11 d'aquest mes de gener.

Cal recordar que dies enrere aquesta plaça va ser notícia, entre altres qüestions, pel fet que l'exregidor d'ICV, Ernest París havia manifestat la seva voluntat de concórrer a aquest procés de selecció. Al citat expolític l'acompanyaran en aquesta convocatòria també altres tècnics municipals de l'Ajuntament de Reus, algun d'ells de l'àrea d'hisenda, tot i que el tècnic -mà dreta de l'interventor municipal- que havia sonat com a possible nou gerent, no ha optat finalment a aquesta plaça.

El nou gerent de Serveis Generals de l'Ajuntament de Reus assumirà també la tasca de coordinació del hòlding d'empreses municipals INNOVA, una labor que -amb els canvis realitzats pel govern del CiU i el PP en aquesta àrea- ha reduït considerablement el seu poder de decisió i la seva responsabilitat.