La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Entitats

La Fundació Reddis tanca el seu 20è aniversari amb un Concert de Nadal

El Cor Mestral i l'orquestra Camerata XXI actuaran junts a la Prioral

21/12/2012 | Per NW Revista de Reus

Cartell anunciador del concert.

Cartell anunciador del concert.

La Fundació Privada Reddis ha organitzat un concert obert al públic per tancar els actes de commemoració del 20à aniversari de l'entitat. L'acte serà diumenge, a dos quarts de 9, a l'església Prioral de Sant Pere, i comptarà amb l'actuació del Cor Mestral, que estarà acompanyat de l'orquestra Camerata XXI.

D'aquesta manera, la Fundació tanca els actes del seu aniversari, que s'han celebrat durant tot l'any. Menció especial mereix l'exposició qeu durant la primavera i una part de l'estiu es va poder veure a la seu de l'entitat, a la Plaça de la Llibertat, que servia per mostrar als ciutadans la tasca que fa la Fundació, en especial en els camps de l'ensenyament, la cultura i l'activitat social.

La Fundació va néixer el 1992, com a conseqüència de l'extinció de la companyia Reddis Assegurances i entre les activitats dutes a terme durant tot aquest temps destaca de manera especial el suport que ha donat en formes diverses a temes relatius a l'educació i l'ensenyament. En aquest sentit, en aquest últim trimestre de l'any s'ha programat un cicle de conferències sobre educació, que està previst que continuï durant el primer trimestre del 2013.